![]() |
Vand Audi A4 B5 impecabil!
6 Attachment(s)
Vand un Audi A4 b5 din 1995 motor 1.6 benzina
- 140000 km (carte service cu toate reviziile); - euro 2 (inmatriculata in martie 2009) - climatronic; - oglinzi electrice; - cotiera fata/spate; - faruri reglabile; - 2 airbag-uri; - inchidere centralizata din telecomanda; - alarma; - volan reglabil pe adancime si inaltime; - folie omologata RAR fata/spate + parasolar; - arcuri sport rosii 35mm/35mm; - grila sport originala Kamei; - jante aliaj 15" (195/65/15); - xenon.. Schimbate recent: - distributie (pompa de apa, role si toate curelele); - uleiul si toate filtrele; - senzorul de temperatura; - bujiile; - termostatul; - s-a curatat clapeta de acceleratie; - planetare; - brate.. Pret 4300 Neg |
Re: Vand Audi A4 B5 impecabil!
Baaaaa...ai inebunit?...dc o vinzi? Nu te cred! Iti doresc sa nu o dai, tare-mi e ca o sa regreti.
|
chiar nu stiu ce sa fac:((( as vrea un 1.8T dar tot A4 si tot B5!! Nu stiu ce sa fac! Am postat sa vad si eu ce si cum:-P
|
valabil!
|
merge un schimb cu seatul de la semnatura?sau tu vrei tot audi?
|
frumoasa masina dar nu ma intereseaza deoarece raman tot pe Audi!:D
Spor la vanzare! |
mersi la fel...un uppppp de la mine...;)
|
eu nu zic ca faci bine ca o vinzi...eu zic ca faci bine ca schimbi un motor de drujba...cu un MOTOR
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
inca cateva poze
|
Daca o vinzi , iti recomand sa vizitezi topicul https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...i-a4-1-8t.html ..
E impecabila ! :P |
frumoasa intradevar!
spor la vanzare! |
anunt valabil!:D
|
anunt valabil!
accept si unele variante diesel:-P |
anunt valabil!