![]() |
Nu stiu !
Salut !
Am un prieten,Mihai,care ar vrea si el o masina pana in 5000 EURO si nu prea stiu ce sa ai recomand.Eu am un Mercedes E190 de 2.0 L si sunt f. multumit de el dar lui nu ai place asa de mult ca si mie (zice ce e prea de fite). Deci ce alte masini ar putea sa isi achizitioneze ? Eu m-am mai gandit la : Peugeot 206 Logan Skoda Fabia Seat Ibitz dar e cam scump BMW 316 Sau sa il conving sa isi ia un Mercedes eventual tot E190 ? Voi ce parere aveti ? |
Re: Nu stiu !
golf 4 1.6
|
golf 4 tdi
|
ce gen de masina vrea?
|
Renault Megane 1,5 dci
|
golf 4 1.4/1.6 - cea mai buna alegerea pe care ar putea-o face :P
Parerea mea :) Stima, |
Cum arata Mercedes E190 ? Din cate stiu eu,exista 190E si nu e o masina de fite,e chiar o masina accesibila multora.
|
Salut !
VladM un mercedes 190E arata asa http://upload.wikimedia.org/wikipedi...190E_front.jpg Asta evident nu e masina mea ca nu am facut inca poze cu ea.....si multi zic ca e de fite ! Pana la urma cred ca o sa se orienteze catre un GOLF ! Merci ! |
Golf 4 rullz
|
Quote:
Si de ce ar fi o masina de fite ? |
Quote:
P.S. Sunt curios cum arata o masina care nu e de fite pentru oamenii aia multi...:rolleyes2 |
Pai daca pe prietenul tau il cheama Mihai neaparat trebuie sa-si ia o marca care incepe cu M. Un post la fel de inutil ca titlul pus de tine topicului ;)
|
De ce sa isi ia o masina veche de peste 10 ani oricum 10 ani e putin cand poate sa isi ia una mult mai noua si ma atractiva. In momentul de fata singurul model pe care il poate gasi in tara in banii aia si pe care il recomand este Ford Focus.
|
opel astra g
|
6 Attachment(s)
Sau un Opel Vectra B Sport (Sper sa nu se supere Alex ca pun poze cu "Pustiu")
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning