![]() |
inchiriere masini sport in Romania
Salutare, vreu sa inchiriez cand mai trec prin Ro o masina sport din clasa Porsche, Lamborghini, Ferrari, in ordinea asta la preferinte, am gasit ceva pe la 750 EUR/ zi (cam scump fata de ce gasesti in alte parti in opinia mea), are cineva vreo sugestie? Sau macar ceva mai jos, gen Lotus, Alfa Romeo, Maserati, etc, daca se poate fara sa cheltuiesc 1000 $ pe zi. Daca aveti vreun link pt o firma serioasa va raman recunoscator, nu diesel va rog, nu automata (vreau manuala, paddle shifter e un compromis acceptat) si preferabil convertible sau si mai bine Spyder ..:)
mersi. |
Re: inchiriere masini sport in Romania
Stiu ca era cineva aici pe forum care inchiria, am sa-ti trimit un pm in caz ca-mi amintesc :)
|
Am un amic care se ocupa de inchirieri si are un Pontiac GTO, nu stiu daca il inchiriaza dar o sa il intreb. Te intereseaza? nu o sa coste foarte mult !
|
Quote:
|
|
Da, si eu am auzit de eurocars, un amic de-al meu mi-a spus ca a inchiriat un ferrari modena rosu, uite aici sunt poze http://www.eurocars.ro/Bucharest/Fer...na_360.en.html si chiar a tinut sa imi spuna ca era aceeasi masina din poze. Cam joasa pentru gropitele noastre..dar in mod sigur faci impresie buna cu ea :))
alte firme...poate mai sunt, dar nu stiu sa iti mai recomand cu incredere. :???: |
Quote:
|
daca vrei sa inchiriezi lambo sau ferrari sunt destul de scumpe ....nu cred ca gasesti sub 700-1000E ..
Si cu un Rolls-Royce Phantom faci senzatie crede-ma . :lol: Glumesc , insa sunt destul de scumpe , dupa parerea mea nu merita.. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning