![]() |
motorul stropeste ulei pe la joja
posesori de dacia injectie puteti sa ma ajutati si pe mine cu ceva,
am o mare problema cu masina si anume : in urma cu 5 zile motorul masinii a inceput sa arunce ulei pe la joja, niste colegi mi-au spus ca este mult probabil ca motorul sa piarda compresia in baie si daia imi arunca , asa ca m-au trimis la un servis sa masor presiunea de compresie in cilindri, drept si facut mecanici de la servis mi-au spus ca presiunea este de 7 bari in fiecare piston la care i-am intrebat daca este buna iar ei mi-au spus ca este buna voi ce credeti? |
Re: motorul stropeste ulei pe la joja
la oricare stropeste putin!
|
inainte nu aveam picatura de ulei pe motor iar cand l-am vazut!!! ....sa inebunesc i-am schimbat uleiul caci aveam un M20 W 40 Lukoil la 6 lei litru si i-am pus un aral 15 W 40 i-am dat cu putina banda izoliera pe plasticul jojei si nu mai sufla . .... dar de compresie ce spui mai este inca buna la 7 bari caci mie masina merge struna,
|
Quote:
|
Quote:
eu nu am auzit niciodata sa arunce ulei pe langa joja?:( la mine nu arunca,desi am 57.000km acuma!ar trebui totusi sa mergi la un meserias sa se uite sau , poate te ajuta cineva de pe aici!;) |
poate ca are prea mult ulei... o parere
|
si eu cred la fel... ca ar avea prea mult ulei
|
eu am facut motorul acum fix 4 mii km totul nou , pompa ulei cu debit marit, rectificat scaune supape tot , si surpriza in mers daca scot joja arunca stropi de ma speriu, inainte nu arunca dar papa ulei , scoteam fum ca un avion cu reactie acum nu stiu ce sa zic daca e normal sau nu ,,,cred ca o sa ma duc inapoi la meserias sa imi zica dc imi arunca ulei cand scot joja
|
eu am rezolvat problema cu uleiul pe la joja chiar nu mai scoate nici un stop
|
apropo am 92 mii Kilometrii reali iar compresia era asa mica din cauza culbutorilor care erau foarte dereglati
|
pai da de cand a facut motorul si am observat ca stropeste pe la joja imi sta presiunea la 2 in relanti si 3 in mers deci f mica..?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deci a mea inainte sa ii fac motorul avea in jur de 160 de mii din 92..dar era luata pe ulei adica scotea ca locomotiva..dar nu sarea ulei cand scoteam joja acum arucna de rupe..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning