![]() |
Tacanit motor Vw Bora
Cei care au vw bora sau golf au langa capacul de la motor in partea stanga langa bcata de plastic pe unde se duc furtumele la filtrul de motorina o chestie care la mine tacane. Din cate mi se pare mie par a fi un intinzator de curea. Daca tin mana pe el nu mai tacane.Trebuie schimbat??
|
Re: Tacanit motor Vw Bora
pai ce mai intrebi schimbal dar costa cam mult
|
e vreo 4 milioane... daca vrei sa scapi de tacanit .....
|
Eu sunt din Iasi si am fost la service Bosh de la podu din Bucium si am schimbat distributia, arcuri, amortizoare, calotele, filtru aer, curea alternator, si intinzatorul de curea care m-a costat 360 lei. Toata reparatia adica tot ce am enumerat mai sus m-a costat 3000 lei. Vi se pare mult avand in vedere ca am garantie la distributie 60.000 de km la arcuri si amortizoare 2 ani.
|
tacanitul ala de obicei e de la rola de la alternator, am patit-o si eu la un Golf V.
pai kitul de distributie e cam 8/9 mil + amortizoare undeva pe la 12 mil toate 4, cu ce mai ai tu plus manopera cred ca esti in grafic, deci nu cred ca ai dat mult, dar sunt sigur ca daca mai cautai gaseai un pret un pic mai mititel. oricum sa nu te simti pacalit...e ok, ca bani ! |
mai citeste odata despre ce se vb...
|
acum am citit despre ce e vb exact...greseala mea !
|
Salut . Mie imi face intinzatorul ala zgomot de cel putin 1 an jumate .. nu ma grabesc sa il schimb. Cat timp imi incarca bine bateria e okey. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning