![]() |
Dilema-acte bulgaresti-
salut..am si eu nevoie de cateva sfaturi de la cineva care poate a fost pus in aceeasi situatie sau se pricepe..mai exact vreau sa achizitionez o masina inmatriculata pe bulgaria dar care nu are procura ... cel care a cumparat-o a cumparat-o din bg fara procura...ce solutii exista pt a putea circula legal cu ea?pot circula asa fara procura?ms
|
Re: Dilema-acte bulgaresti-
Nu prea poti circula fara procura sau fara un act al masinii (legal vorbind)
Daca masina a fost inmatriculata pe Bulgaria ,inseamna ca este pe numele unei persoane care are rezidenta in statul respectiv,iar acela are drepturi depline asupra masinii: poate sa o radieze etc. Tie ti-ar trebui o procura(pentru a avea drepturi depline asupra masinii,pe langa proprietarul bulgar) sau un act de vanzare-cumparare intre tine si bulgar(asta in cazul in care vrei sa o inmatriculezi pe Romania) |
Lol in mod sigur acea masina este furata:)) .. bine totusi ca vii sa intrebi pe altii inainte sa faci vreo prostie!
Ia-l pe individ de manuta si mergi cu el la militie s`o verifici;) Daca este de acord |
Nu te baga,s-ar putea sa nu fie cumparata....
|
La asta m-am gandit si eu ca s-ar putea sa fie furata..,dar am zis sa nu improsc cu noroi in necunostinta de cauza.
|
va multumesc pentru raspunsuri ...am renuntat la a mai achizitiona aceasta masina:-S
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning