![]() |
IS - 07 - CES (A4B5)
26 Attachment(s)
Salutare tuturor .. am decis sa imi expun si eu masina p la voi p aicea chit k nu am in plan modificari ... masina e din 95 , 1.9 TDi (90 CP) nimic special las masina sa vb :)
|
Re: IS - 07 - CES (A4B5)
frumoasa masinutza , s-o porti cu placere ! :D
|
Vrea lasata jos jos jos :)), frumoasa masina dar...schimba stopurile, mie nu-mi plac...si, motoru e din fabrica?, cati km are si ...cum se comporta?
|
cum spune si colegul Drako4Life lipeste-o de asfalt ca va arata mult mai bine:D
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!:lol: |
Multumesc d sfaturi .. dar dupa cum am zis masina nu va fi modificata .. momentan am o dacie la preparat https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...is-05-aga.html
iar despre audi .. motorul are circa 240.000 km in bord nu's daca reali .. climatronic .. trapa .. nu consuma ulei .. trage bn .. am mers maxim 180 avand in vedere k e de 90 CP .. in rest *aproape* toate bune .. |
HELP :!: mi s'a fisurat rezervorul pt lichidul d parbriz :anger: .. cine stie cum pot sa il dau jos .. am intercat dar mi se pare k trebuie sa dau carenajul jos k sa il scot akm nu's exact
PLZ .. help |
frumoasa masina.dar cum s-a mai spus schimba stopurile sau macar trage-le o folie;).astai am fost cu un prieten cu o bora care are stopuri tip lexus si le-a foliat si a iesit foarte bine;).iti recomand eu un baiat care face treaba super;)
ps. pune si cateva poe din interior |
3 Attachment(s)
da uite poze am sa mai fac cine mai doreste .. stiu k ar merge macar o folie p spate dar .. nu ma bag la masina pt k e a tatalui meu .. si o vrea cat mai simpla "clasic car" (iar stopurile erau p masina nu le'a cumparat el) ..
deci stie cinev cum pot da jos rezervorul pt lichidul d parbriz .. ?? |
6 Attachment(s)
sedinta foto :rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning