![]() |
Ce muzica ascultam in masina?
Nu stiu daca s-a mai discutat despre asa ceva de curand; eu am cautat si pe alte topicuri si nu am gasit asa ca de aceea am postat un thread nou. Daca mi-a scapat va rog sa ma scuzati, da' mi se pare ceva de actualitate si de aceea m-am gandit sa-l postez.
Pe scurt vreau sa discutam, dupa ce ne-am "tapetat" masinile cu difuzoare si alte celea, despre ce vor urechile noastre sa auda din difuzoarele alea. Mai exact ce muzica (formatie si melodie, bineinteles) ascultati in masina cand "ca si un Cadillac va plimbati pe lac". :) Postati aici tot ce va gandila urechile, ce ati vrea sa ascultati si poate nu gasiti, ce ascultati si vreti sa impartasiti cu altii, etc. Sper sa fie de succes topicul si...la mai mare. |
Re: Ce muzica ascultam in masina?
rap, r n b..radio :) cam orice in afara de manele, melodii vechi si.. cam atat :)_
|
1 Attachment(s)
Thread-ul este interensant, l-am mai vazut pe alte forumuri straine. In primul rand mie personal, ca genuri de muzica imi plac: rap, hip-hop, house/club(electro), rock, si restu gen dance, pop mai putin - FARA manele. Bun..s-au cerut titluri..artisti, am facut niste screenshot-uri la folderele in care am muzica preferata, selectata din downloaduri, torenturi, etc. Ca si gen, predomina mult hip-hop si rap, restul genurilor nu apar in poze. Fiind 14 poze am facut un pachet de 2,5 mb. In concluzie cam asta ascult eu :) si sunt convins ca dau bine si intr-o masina "suparata" ;)
|
Foarte bine! Se pare ca incepe sa atraga topic-ul. Va astept si pe ceilalti pentru ca stiu ca sunteti o gramada care de abia asteptati sa va "afirmati"...
|
eu unu ascult BUG MAFIA in masina si orice care sa se auda si sa aibe bassi tari :)
|
Eu unul ascult Nicolae Guta..mai ales ultimul album :) Si are o melodie mai veche, "Cand e omul necajit", melodie pt reglarea sistemelor de SQ :D:D:D Glumeam...orice numa' niggaz sa fie, Lil Jon, Eastside Boyz, Lil Wyte, Three 6 Mafia, Lil Scrappy, etc (au bass) ;)
|
|
Se pare ca hip-hop`ul din state are succes pe aici :) pe mine m-a vrajit total acest gen din moment ce am vazut clipurile de pe realmofexcursion.com dadeau americanii cu rime si basi in difuri de le rupeau si mi s-a parut de senzatie:)
|
MANELE, MANELE, ORICE DAR NU MANELE :peace: ehh poate mai scapa una doua la zile negre, dar in mare XM-Radio e fix pe EuroDance, Techno, si R&B
|
Manele,ca orice rapper care se respecta! si mai dau si La Redactie a PLanetei Moldova la maxim in trafic:P
acuma fara gluma,vorba lu GYM,orice niggaz |
Eh, adevarat, gusturile nu se discuta si se respecta, la mine personal nu "scapa una doua la zile negre" fiindca pur si simplu nu le pot asculta, ma irita.
|
aproape doar .. rap, house si R & B la greu ... in aceasta ordine ...
|
Rap, Hip Hop, House, si mai scapa din cand in cand 1-2 Instrumentale :D
|
Rap si Hip-Hop foarte rar cand am chef putin House.
|
Ca sa mai vin in ajutor si cu alte titluri, am mai gasit un thread asemanator: "top songs to play on subs" http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/4/127011.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning