![]() |
suzuki jimny
am un jimny 4x4. stie cineva de ce intre 75-80km/h trepideaza foarte tare volanul. i-am anvelope noi. merci.
|
Re: suzuki jimny
le-ai echilibrat?
|
l-am echilibrat, am incercat si cu alte roti, tot la fel face.
|
este posibil ca rulmentii de pe fata sa fie cam aproape de moarte... Adica sa necesite schimbare. Sau poate fi ceva ed la sistemul de directie, o bieleta, ceva, cine stie... Dar sigur ceva mecanic.
|
si eu m-am gandit la asa ceva . crezi ca merita sa incerc la reprezentanta suzuki.este prima data cand intru pe un forum, voi pe unde va intalniti cu 4x4 sa va dati.
|
Daca rotile (jantele) sunt strambe poti sa le echibrezi de 1000 de ori si tot degeaba ! Vorbeste sa ti le puna la vulcanizare pe aparatul de echilibrat si isi vor da seama daca sunt strambe ! Bafta !
|
Cu rulmentii, e simplu. Ridica cate o roata pe cric si misca de ea, sa vezi daca are joc. Dca simti ceva, asta este. Daca nu, roata e stramba.
|
ce dimensiuni au gumele ? de obicei fac asa si masina este instabila daca sunt f late
|
a zis ca a incercat si cu alte roti si la fel face. cum a zis si hondarul, un rulmen, o biela...
|
ciudat :) jimny-ul meu are 124.000km si n-are joc in directie nici macar la 150 :).........Din ce am auzit de obicei pica "semi" caseta de directie
|
Schimba capetele de bara;) Asa am patit si eu la jimny...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning