![]() |
Se poate afla numarul unui apel privat?
Multi dintre noi suntem stresati de 'n' ori de cate un apelant anonim care are chef sa faca glume proaste. Exista deci vreo modalitate de a-i afla numarul de tel,de a-l localiza etc? Hai sa dezbatem acest subiect si poate pana la urma vom iesi invingatori:-)
|
Re: Se poate afla numarul unui apel privat?
Nu.nu exista
singura modaliate e sa te duci la politie sa depui o plancere si apoi dupa multe alergaturi.. politia sa contacteze compania de telefonie.. si sa afle respectivul numar..daca si daca si daca..prea multa bataie de cap deci nu merita..asa ca schimba numarul de telefon si ai grija cui il dai. |
Era un tip pe okazii care pretindea ca pt 20 de ron iti dadea cateva indrumari si setari.. blah blah.. Daca vrei, poti incerca acolo.
|
Quote:
|
Era odata un tip pe mirc care cu 10 euro iti vindea 2 programe facute de el.
1. primu iti afisa numarul care te a sunat respectivul 2. cu programelul 2 puteai trimite sms cu nume in loc de numar ceva de genu: Mos craciun: ce faci? etc cred ca e o prostie asta |
si a aflat cineva practic sau a incercat?
toate sunt "mituri" si chesti de pe internet ;) nu ai cum sa afli :)poti sa mergi la compania de telefoane si poti sa intrebi si o sa primesti acelasi raspuns..criptarea se face pe serverele lor..nu la tine pe telefon..deci cand tu primesti semnalul pe tel este deja criptat :) |
Quote:
|
mai poti sa faci o treaba.. sa selectezi din optiunile telefonului sa nu primesti alte apeluri in afara din cele din agenda..dar asa nu o sa mai primesti apeluri nici de la numere nesalvate fara ascuns
|
era un program pt nokia 6600 care afla cine te suna cu ascuns,era cu 10 $ ,dar nu stiu sigur daca merge,si nu stiu cine mai are telefon dala :( si pe mine ma streseaza unii dar imi dau doar bepuri da eu am abonament
|
este un program care merge pe orice nokia cu symbian, se numeste Handy baklist.
Are propietatea de a iti bloca apelurile cu nr ascuns si nu numai acestea. Asa patisem eu la un timp numai la 12 -1 noaptea se gaseau sa ma sune, si de cand am programul acela nu ma mai suna:D |
Quote:
|
Quote:
|
http://refresh.ro/2009/09/ascuns-mob...-uri-gratuite/ uite aici stirea legat de ceea ce ziceam eu,probabil nu mai e valabil
|
Quote:
|
Quote:
Ba da...merge! Am incercat eu si merge sa iti faci cont pe moove.ro ;) Cand trimiti sms, ala la expeditor va vedea decat moove.r |
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning