![]() |
skimb sub gz cu player
4 Attachment(s)
skimb sub gz radioactive (30 cm, 500 rms la 4 ohm, folosit ff putin
incinta gz bas reflex 45 litri) cu player cu time alignment.. 600 ron neg ym tonu_adrian |
Re: skimb sub gz cu player
iti dau 400de lei daca ii ok:D...
|
nop ms..prefer un player gen alpine 9812rr...
|
Quote:
playerele alea sunt undeva intrre 500 si 600lei unu bun...iar tu pe lada asta ma indoiesc sa iei atat dar poate ai noroc numai bine |
soosy ...io stiu ce vand , ce fel arata subu si mai ales cat a fost folosit (nici rodajul nu e terminat) iar 9812 se dadeau acu juma de an si cu 400 ron...acu nush ce s-a intamplat cu explozia asta de preturi...dar e problema mea, nu a ta.
(iar cu 400 ron...intre noi fie vorba..stii tu ce se vinde pe forum...pitici de 20 cm cu bobine ba arse... ba strambe...etc :???:) Bafta! |
Salut!
Am citit ca te-ar interesa doar un player cu time alignment la schimb, insa indraznesc sa fac si eu o oferta :arrow: MP3 Pioneer 2920 https://forum.4tuning.ro/555-hu-cd-pl...er-2920mp.html + Subwoofer Polk MOMO 12" https://forum.4tuning.ro/553-subwoofe...momo-12-a.html Precizez ca ambele sunt impecabile, fara probleme tehnice ori optice. In caz ca esti interesat, ma deplasez eu pentru schimb. In caz ca nu esti interesat, spor la vanzare! |
sal
man din pacate chiar nu am ce face cu ele..incerc sa-mi skimb configuratia si deocamdata am nevoie de un player destept, spatiu pt suburi nu mai am..de asta il dau si pe asta al meu, abia l-am luat si deja il dau..masina are si inst gpl..+ subwoofer..nu mai am spatiu deloc, nu mai zis k a trebuit sa dau jos si polita aia k sa incapa subu.. totusi de ce vinzi polk-urile? din ce stiu eu sunt suburi bune (astp rsp pe privat....poate iti fac rost chiar de un cumparator dak zici k tehnic si optic is impecabile, da-mi un link cu ele... un pdf cu specificatii ceva, k vreau sa vad dak merg bine in incinta inkisa) |
up up!
|
590 lei
|
negociabil
|
care e ultimu pret?
|