![]() |
E30 - NOUA MEA ACHIZITIE
5 Attachment(s)
:DBMW Ursulet Cabrio Impecabil :
- Prelata Nou-Nouta - Proiectoare - Kit M Tehnick 2 - Faruri cu Lupe si Angel-Eyes (nu erau montate cand am facut poza) - Interior Piele Neagra - Scaune Incalzite - Inele Cromate La Bord - Volan Sport de Maseratti Original - Computer Bord - Evacuare Cap-Coada Powerfull - Jante Originale 2 late si 2 Inguste - Suspensie Sport Sachs - Filtru Sport K&N - Motor 2000 24 Valve - Chip Tunning - Cutie de Viteze si Grup de M Power - abia am achizitionato si asta e doar inceputu.....:D |
Re: noua mea achizitie
va astept cu sfaturi
|
Re: NOUA MEA ACHIZITIE
Masina are potential...s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea:D...dar trebuia sa specifici ca vrei sa-i montezi kit m tech 2.....nu ca are deja:lol:
|
Re: NOUA MEA ACHIZITIE
S-o stapanesti sanatos si fara incidente, cati mai multi km fara probleme.
|
Re: E30 - NOUA MEA ACHIZITIE
sint curios cat ai platit..pe PM eventual..am vrut sa o luam si noi dar am fost dezamagiti de starea ei.....
sa o stapanesti sanatos si fara incidente.... |
impecabil putin spus..mai mult decat impecabil:D
|
Pune te rog o poza cu volanul daca ai
|
Quote:
|
frumoasa masina so stapanesti sanatos
|
Quote:
|
Quote:
sincer in afara de jante nu prea ne-a atras ceva la ea..... tot o pisica am vrut sa dam si noi dar am ales BOH-ul....care arata mult mai bine.. vad ca bara fata tot alba a ramas...nu s-a mai chinuit sa o vopseasca.. ma rog astea au fost gusturile noastre......sa o stapanesti sanatos si fara incidente....bafta in continuare.... sal.... edit......pe spate lipit TURBOINTERCOLER......de la opel parca e sigla asta.... |
frumusica masina ai grija de ea...
P.S: Jakal ai dezamagit omul extrem...mai bine nu ii spuneai :D |
Quote:
|
Quote:
|
S-o stapanesti sanatos si fara incidente!!! si multa bafta cu proiectul!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning