![]() |
Ajutor schimbare motor dacia 1310
Am un vecin care are montat pe dacie un motor diesel 1.6 sau 1.9 zice el k cica ar fi de passat si avea turbo dar a anulat-o, si minune mare k se potriveste in suporti normali ai de dacia. Acum problema ce cutie de viteza are dace e pozitionata ca cea de dacie. Si ce motor diesel as putea sa pun pe dacie. (mie imi parea a fi motor de golf 2, 1.6 diesel):rolleyes2
|
Re: Ajutor schimbare motor dacia 1310
De ce nu ceri toate detaliile de la el ? Crezi ca te mininca ?
|
Daca nu stie nici ce motor are :))) asa a cumparat masina si a dus-o la tara
|
Daca pui motor diezel pe masina mai intareste si caroseria putin k altfel se rupe
|
De parca n`au venit dacii diesel de fabrica
|
Mai intarita de cat e nu cred k mai am ce sa ii fac, la ora actuala e in service masina pentru reparatii capitale:evil:
|
5 Attachment(s)
Cam cat de intarita e masina ta? Mai mult decat cea din poze?
|
Quote:
|
Cred ca nu`ti dai seama ce vorbesti ... lucrul pe care tu`l numesti "un fel de cadru", noi il numim rollcage.. sau probabil tu vrei unul in interior si altul inafara masinii, eventual si cateva bare de protectie in usi si stalpi ...
|
deluxsoft...pun pariu ca pentru "mecanicii" aia care iti fac masina, reparatia capitala inseamna mult chit, acoperit la final de o vopsea nesimtita.
Eu zic sa pleci mai mult capul la pozele aratate de Ja_Rule si sa cercetezi si forumul, poate vei gasi masina caruia i-au fost facute intariturile alea si sa vezi daca este ceva de "capul ei". |
si se mandreste vecinul tau ca are pe dacie motor diesel?:))
1.6 TD sau 1.9 TD de vw golf/passat e fix aceasi chestie motorul de 1.6 se potrivea perfect la gaurile cutiei de viteze de Dracie si am avut si noi la pitesti Dacii cu motor de 1.6 dar nu TD iti dai seama ca ii reduce la jumatate viata tablei de dacie daca ii pui motor diesel (moara cu ciocanele) asa ca Petrol Rulzzz |
Quote:
|
pai poti spune ca e de vw si atat :)) e acelasi motor si pe golf si pe passat
|
Quote:
|
Pe Golf motoru e transversal, iar pe Passat e longutudinal, nu are nicio importanta asta ...
Intreaba`l de curiozitate pe vecinul tau ce planetare foloseste .. sa vedem cat de cunoscator este ... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning