![]() |
[DEZMEMBREZ] Golf 4 1,9 TDI si NK4
Dezmembrez Golf 4 1,9 TDI 110 CP
An fabricatie 1999 Stare foarte buna Are 147000 km reali Are climatronic , nu are ESP Preturi foarte bune si negociabile Telefon 0768478383 |
Re: Dezmembrez Golf 4 1,9 TDI si NK4
Ma intereseaza bara fata + bara spate daca se poate un pretz de criza:-D
|
Super preturi
Suna si te convingi 0768478383 |
Orice piesa la pret de criza
Suna si vezi diferenta 0768478383 |
rezerva butonul pentru lumini :)
|
salut ... ma intereseaza prelungirea fata (plasticul negru de sub bara fata) de golf 4 ....pretz ? ms
|
Piese originale de pe masini din afara
Am preturi sub orice parc de dezmembrari 0768478383 |
Salut ma intereseaza boxele fata si sapte daca ai. sau macar cele din fata, apartoarea noroi de pe partea pasagerului fata, fusta din fata jos, thx momentan!
|
Piese disponibile Golf 4
Set airbag-uri Volan 3 spite Geamuri electrice fata, spate Alternator 1,9 TDi Electromotor 1,9 TDI + 1,9 SDI Capota Tragar Armatura bara fatza + spate Oglinzi electrice si incalzite Mocheta interior neagra Mocheta portbagaj Laterale portbagaj stg cu capac, dr cu bricheta Punte fata, spate Etrieri fata, spate Punte fata, spate Planetare Fuzete Axa cu came Pistoane 1,9 TDI Vilbrochen 1,9 TDI Bloc motor 1,9 TDI Baie de ulei pt motor TDI AHF Debitmetru 1,9 TDI Intercooler Traseu intercooler Galerie admisie Carcasa filtru aer Suporti motor, cutie Caseta de directie Haion Luneta Geamuri laterale Scaune fata cu airbag, normale Usi spate si usi fatza pt NK4 Compresor aer conditionat Conducte aer conditionat Comanda aer conditionat Pompa servo directie Conducte servo directie Servo frina Trapa electrica Plafon interior Ceasuri bord Contact cu cheie, normala + briceag Cotiera spate Topedeou Fetze de usa fatza + spate Minere usa Broasca usa Broasca haion Broasca caupota Ansamblu stergator parbriz, luneta Chiulasa AHF Bobina de inductie Clapeta acceleratie Capac motor AHF , tdi Elemente caroserie 2 sau 4 usi Orice model de cheder Bara spate Stopuri spate Faruri cu priector Butoane interior Plansa de bord Scrumiera fatza + spate Frana de mana din piele Set scut motor plastic Tdi sau SDI Orice plastic de interior Orice plafoniera Preturi ok 0768478383 |
Vreau si eu macara usa dreapta fata. Un pret te rog
|
Vreau si eu niste preturi pentru senzorul de viteza si suportul de pahare din bord! Multumesc!
|
ai telu' inchis
|
cat vrei pe volan si pe butonu pt capacu de la benzina?
|
ia sa vad si eu criza acum la o caseta de directie ? golf 4. :D
|
Fami un pret pt fiecare in pare:2 stopuri,2 faruri,spoiler:fata si spate....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning