![]() |
Ford Focus RS by SKN
3 Attachment(s)
Ford Focus RS by SKN
O noua zi, un nou Focus RS tunat. Cel mai dezirabil hot hatch din ultima perioada a batut la portile SKN si a facut o mica oprire pentru mai multa putere. O noua zi, un nou Focus RS tunat. Cel mai dezirabil hot hatch din ultima perioada a batut la portile SKN si a facut o mica oprire pentru mai multa putere. De fapt, pentru cat mai multa putere... SKN s-a conformat, a venit cu Stage 2 (chip tuning plus evacuare), iar motorul 2.5 turbo dezvolta acum 384 cai putere si 525 Nm. Si ca tot am vorbit de un nou sistem de evacuare: RS-ul modificat de SKN a fost masina pe baza careia Milltek a conceput aceasta evacuare. Si daca ar mai fi ceva de spus, ar fi acceleratia de la 0 la 100 km/h: doar 4.8 secunde (de la 5.9 sec pentru versiunea stock). Attachment 1253793 Attachment 1253792 Despre SKN: SKN se evidentiaza fata de alti tuneri prin faptul ca nu incearca sa obtina cresterile extreme posibile. Clientul SKN va beneficia de exploatarea resurselor eficent, ceea ce inseamna ca rezervele de putere ale motorului sunt folosite, dar nu si epuizate. Modificarile softului sunt bazate pe programul original, iar ca si client SKN vei beneficia intotdeauna de o modificare croita pe fisierul original si perfect sincronizata cu acesta. SKN ofera ceea ce este optim. Nici mai mult, nici mai putin. Contact: Andrei Tentean SKN Romania 0720756756 0741756756 skn-tuning.ro |
Re: Ford Focus RS by SKN
De ce, la fiecare prezentare, prima fraza e scrisa de cate doua ori ?
|
foarte misto masina am mers cu una modificata skn, am ramas impresionat de cuplul obtinut! Am auzit prin oras ca ar fi una facuta si de superchips sau revo si ca ar fi mai slaba decat cea facuta de skn...stiti ceva !?
|
cu ce presiune merge acum in turbo?daca nu e confindential evident .ar fi interesanta o intalnire intre cele doua masini pt diferentele pe asfalt
|
Revo nu are aplicatii pentru Ford, poate o fi Superchips.
|
Bai ce imi plac injectiile astea :))
foarte misto masina am mers cu una modificata skn, am ramas impresionat de cuplul obtinut! Am auzit prin oras ca ar fi una facuta si de superchips sau revo si ca ar fi mai slaba decat cea facuta de skn...stiti ceva !? Era skn si dupaia a devenit superchips. |
numai offtopic..raspunde cineva concret?
|
Dudu40 are dreptate
Fordul rs a avut soft skn si acum are superchips Si din cate am inteles merge bine acum fara probleme |
Nups, la cel verde.
@Hooya. Inainte avea ceva probleme? Intrerupea sau ceva de genul acesta? Stiu ca atunci cand l-am vazut pe proprietar era multumit de comportamentul masinii. Acum nu vb de cifre de putere maxima ci aparitia unor probleme in mersul motorului. Stiu ca nu avea nimic de reprosat . Dar poate gresesc . |
ii intrerupea masina si avea probleme si cu bujiile
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning