![]() |
Alfa Brera V6 vs Golf V R32
Cum spune si titlul Alfa Brera V6 vs Golf V R32
Alfa - 3.2 JTS 260cp , 4x4 Golf - 3.2 250cp , 4x4 |
Re: Alfa Brera V6 vs Golf V R32
Nu ma hazardez cu expresii gen "nu se pot compara" sau mai stiu eu ce, dar, in ochii mei Alfa oricand.
|
Golf 5 nu se mai fabrica deci implicit nici R32. Eventual Golf VI R (2.0 TFSI @ 260-270CP).
Ce as alege ? Alfa, arata mai bine ca orice Golf. Posibil ca Golf-ul sa fie mai bine construit, sa ai mai multe optionale disponibile sau chiar fiabilitate ceva mai mare dar astea nu cred ca diferentele sunt prea mari asa ca Alfa, arata intr-un mare fel :). |
Alfa arata si merge bestial.
Vot pentru Alfa. |
in cazul de fata, alfa. design italian si putere asemanatoare (desi putin mia mare)
|
6 Attachment(s)
Niste poze cu masinile.
|
la design amandoua masinile arata bine,dar alfa e putin peste golf
deci vot alfa |
alfa clar...performanta..unicitate..stil..
|
Desing Alfa, motorizare cam egal, restul VW, mai ales cand vb de calitatea materialelor, fiabilitate si devalorizare.
|
design: bot alfa si spate golf
motorizari, calitate, performante: golf. votul meu: golf |
am votat alfa pentru ca arata intr-un mare fel chiar dca golful este peste ea la toate celelalte categorii
|
votat golf doar din pct de vedere al designului. alfa arata oribil din spate si din profil; ce-i drept nici golful nu este extraordinar dar imi place stilul mai sobru. despre cum merg masinile astea nu ma pot pronunta pt ca nu am condus.
|
Oricum Alfa a inceput sa cam imparta motoarele cu Opel-ul ... Opel > Volkswagen .... ~ same :)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2025 4Tuning