![]() |
Instalarea geamurilor electrice
Mi-am luat geamuri electrice (4) pentru E36 sedan si nu stiu unde se monteaza butoanele din spate. Schema instalatiei pe care o am eu este destul de greoaie. Daca aveti niste poze cu locatia butoanelor din spate si eventual o schema colorata :D ar fi mult mai usor. :idea:
|
Re: Instalarea geamurilor electrice
Am dezlegat misterul> maro aduce minusul iar gri (maro)/rosu aduce +ul de unde si-l ia si trapa. Mai verific putin, dar cam asta este. Restul firelor sunt pe culori si se conecteaza intre ele. Butonul care blocheaza geamurile spate duce plusul prin niste fire pe verde/gri si verde/albastru, dar butoanele din fata pot oricand sa controleze geamurile din spate. Daca am gresit ceva corectati-ma ca nu am decat un extinctor.
|
ma poti ajuta si pe mine?
am luat si eu geamuri electrice fata spate pt sedan si habar nu am sa le montez! |
al meu e 316i din 93` si nu a are decat oglinzi electrice!
ma poti ajuta cu o schema ceva sau vreun site ceva? multumesc frumos |
Din cate mi-am dat seama, exista mici diferente intremodele. Daca ai butoanele cu firele este relativ simplu, se leaga pe culori. Vor ramane 2 perechi de fire, care, in principiu pleaca din fiecare buton, o culoare este sigur maro (care este masa) iar a doua culoare va fi o combinatie cu rosu si care se leaga la sursa de plus unde este legata si trapa. Este bine sa montezi releu si siguranta. Schema de instalare a releului o gasesti in momentul in care il cumperi.
|
boss se poate sa imi dai si mie schema pe care ai folosito tu pt montare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning