![]() |
Lancia Delta Integrale
Caut Lancia Delta Integrale inmatriculata Ro . Motor 16V, stare buna ...
[email protected] |
Re: Lancia Delta Integrale
|
Multzam de raspuns , nici nu credeam ca o sa imi raspunda cineva asa de rapid !
Este interesanta, dar din cite am vazut este cu numere de Anglia . Nu vreau sa ma gindesc cit ar insemna sa dau statului roman pentru inmatriculare !! La asta adaug si ce ar trebui investit intr-o prima faza, cit ar costa diverse surprize ce apar cind incepi sa iei la puricat treaba ... Sincer mi-as dori sa dau de proprietarul celei galbene din link-ul pe care l-am pomenit in mesajul initial , este deja inmatriculata - asa sustineau pe site - deci o gramada de bani se pot duce direct in restaurare . Aparent este in Bucuresti deci e simplu sa o vad ... Mai astept , mai intreb .. cine stie , poate apare ceva , nu neaparat aia galbena dar ceva similar . Multumesc inca odata pt mesaj ! PS: Delta galbena din link-ul mentionatmai sus - am mai dat anuntul tot pe 4 tuning , la Lancia, si pomenisem de o Integrale din bucuresti , gasita pe un forum Lancia Delta , cu proprietar Ilie Gheorghe . Numai ca optiunea "contact" a site-ului nu functioneaza . In acel anunt faceam referinta la asta . |
Nu corespunde cerintelor tale...dar cine stie
https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/2...ml#post2721149 |
eu am cautat citeva zile pe site-ul asta si nu am dat de aia ! Tare !
din poze , e jale , dar macar e din Bucuresti . In we incerc sa imi fac timp si poate fac o vizita . Cine stie , chiar daca numai integrale nu pare ( pe anunt scrie 1,6 HF , si caroserie de EVO ... cred ca e un HF , cu kit de EVO , nu caroserie ..) |
Din cate stiu masina e in Pitesti...
|
ok , m-am mai facut de bafta inca odata pe ziua de azi . topicul era despre masini din Pitesti , nu stiu de unde imi ramasese in minte ca e din Buc .... :D:D:D Chiar si asa , e mai aproape decit Timisoara . Ai idee ce ar presupune recarosare ? de ex, aia din Timisoara cu numere de Anglia , si asta din Pitesti , inmatriculata ... s-ar putea face o combinatie ?? Ma gindesc la tot felul de variante ...
|
Poti sa iei in calcul si inscrierea pe o persoana cu dizabillitati daca cunosti. Nu stiu exact insa am auzit ca ar fi mult mai ieftin.
|
ok , multzam , incep sa ma interesez !
|
suna la 0726398952
varul meu are o delta integrale inscrisa in ro 8v turbo 177cp , si are si chiulasa de 16v! |
ok , multumesc! unde poate fi vazuta masina ? contact pot sa fac in cel mai bun caz abia in weekend !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning