![]() |
Audi 80 Batranelu'
10 Attachment(s)
Salutari tuturor, Masina mea audi 80 b4 2.0E cod motor ABK 116 ponei CVA
Masina care m-a slujit timp de 2 ani aproximativ , luata in aprilie 2008 . Masina sincer nu arata excelent era fff murdara ( 32 de pachete de tigari am scos din ea ) Reparatii: Rulment Dreapta fata , senzor temperatura , motor refacut complet , garnitura baie ulei , radiator racire , radiator incalzire , biele , capete de planetare , capete de bara , bucsi bascule , sonda lambda , + o gramada de chestii care nu imi vin in minte ! Accesorii : jantele Borbet 18' 225 40 ZR18 Faruri Dectane Devil Eyes Muzik Blaupunkt ( statie , subwoofer) O toba ( finala mi-e si rusine sa o trec aici ) xenon proiectoare + multe nimicuri care o fac cat de cat deosebita Stima si respect ! Sper sa va placa |
Re: Audi 80 Batranelu'
Dragut 80-u, imi place ca l-ai tinut pe aceeasi linie nu cu bari si ***uri, ar merita lasat putin mai jos dar per total arata bine...intr-un timp il aveai la vanzare pe-aici? Cum de te-ai razgandit:D Sa-l stapanesti sanatos in continuare!
|
inca este de vanzare dar cum eu sunt cel mai ghinionist om din lume ......si totusi abia acum cand am pus pretul de 2100 E ma suna lumea dar doar suna :))))
|
arata foarte bine masina :D bafta la vanzarea ei .
fostu proprietar , sa inteleg c-avea depozit de pachete de tigari in ea :-P (macar aveau tigari pachetele alea? ) |
Quote:
|
daca o vand...o sa raman o perioada pieton sa mai strang niste bani , tot audi as vrea dar nu prea sunt fonduri :)
|
sal ..am si eu un audi 80 dar al meu este brek...Mar interesa de unde ai luat farurile si cat ai dat pe ele
|
din germanica 240 euro prin vara acum am inteles k s-au mai ieftinit undeva la 220 euro
|
faina masina..o suspensie sport ar fi ideala..
|
Dap ma chinui de o gramada de vreme sa-i pun...am tot zis k iau k iau si de fiecare data m-am razgandit ba s-o vand ba sa nu o vand.....in final o pastrez si vor urma multe modificare printre care si o "inima" noua :D suspensia , vopsea ...etc :D
|
frumos butoias:P fain fain:D:D
|
parerea mea sa nu o dai decat daca vrei ceva mai nou in rest este foarte frumoasa masina, ma abtin sa nu iti zicsi eu de suspensie sport dar la cum arata chiar ar trebui
|
Urmeaza si suspensia sport , bara fata rs2 plus o revopsire completa , am primit o cheie pe partea stanga :D am prieteni
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
200 de lire + transport, anglia, am gasit din abs nu din fibra.....mult mai bine zic eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning