![]() |
HELP
Salut.
as vrea sa pun si eu cateva intrebari la care sa gasesc raspunsul mult mai usor aici pe forum in primul rand as vrea sa imi iau permis pentru motor sau atv, in finctie de ce imi voi alege vreau sa stiu concret unde se poate face scoala de soferi A1, cat costa, ce parti din legislatie necesita si daca se merita? mai vreau sa stiu unde pot face scoala de soferi pentru B1, cat costa, la fel ce parti am de invatat si daca se merita? asta e partea cu permisul mai departe as vrea sa stiu spre ce sa ma indrept atv sau motor eu am 16 ani si 4 luni am 1.84 m si 67kg (doar daca ajuta ca informatie pentru comfortul pe motor:D) initial mi-am propus niste marci la partea de motoare si as vrea sa aleg dintre urmatoarele... o sa le pun si in ordinea in care le vad de la cel ami ok la cel mai naspa ca sa zic asa... honda cbr 125, aprilia rs 125, honda nsr 125 si yamaha r125 prefer cbr 125 pentru sunet si aprilia rs 125 pentru ca am auzit ca e foarte buna si fiabila si se gasesc destule piese pentru ea motarele ca motoare, dar imi plac si atv'urile asa ca m-ar intresa si un atv nu prea m-am intresat de firme da mi-am facut asa ca idee ce ma intreseaza... sa fie mare ma intreseaza ceva in genu linhai c300 sau aniversary, sa aibe 2 locuri, iar cel din fata sa fie lejer cand e o singura persoana pe atv si poate sa fie 4x4 da nu neaparat... pe mine ma intreseaza sa fie mare si spatios dar daca e mai usoara scoala pentru b1 prefer sa iau si dala mic acum vreau ca voi sa imi dati cea mai buna parere in primul rand ce sa aleg atv si sa il conduc cu b1 sau motor si sa il conduc cu a1 aici vreau sa mentionez ca locuiesc in alexandria si pe mine ma intreseaza mai mult scoala decat sa aleg intre atv si moto, adica ma intreseaza sa termin cat mai repede cu scoala si cum la mine orasul e mic si nici nu prea am unde sa fac scoala pentru a1 sau b1 asa ca o sa ma deplasez la niste rude la bucuresti va astept parerea si sa ma sfatuiti ce e mai bine si astept cat mai mult informati despre A1 respectiv B1 si ca sa nu uit pentru achizitionarea unui motor sau atv am in jur de 1000 - 1500 euro |
Re: HELP
la partea cu cbr-u pentru sunet si rs-u pt. fiabilitate si piese cred ca le-ai incurcat..(parerea mea)...cbr-u e un motor fiabil deoarece e in 4t..personal nu imi place cum suna..dar..fiecare cu gusturile lui:)
la rs e nasol pt. ca e in 2t si crapa destul de repede (mai repede in comparatie cu cbr-u) si in legatura cu A1 si B1...cauta si tu pe net scoli de soferi care au si categoriile astea..(sunt unele scoli care nu au si categoriile astea):-) |
Re: HELP
:shock:mai astept informatii despre motoare sau atv'uri
si mai astept si informati despre cum trebuie sa procedez pentru procurarea carnetului b1 sau a1 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning