![]() |
Opel Kadett D Caravan '84
3 Attachment(s)
buna sa va fie inima :)
m-am oprit pe aici sa imi prezint noua achizitie un Kadett D Caravan -an 84 -motor 1.6 carburator -tentativa de "tuning" desi a iesit fulgerata masina a stat o vreme si asta se simte, oricum pretul de achizitie nu a fost mare si asta a fost un avantaj, dar inca nu sunt hotarat sa o folosesc pana cade jos sau sa investesc in ea, cum ar fi un motor mai mare, niste jante si alte optionale p.s. astept sfaturile voaste chiar si criticile |
Re: opel kadett D ( troleu )
Fara suparare, dar investeste in a da "tuning-ul" jos de pe ea
|
Frumos "tuning"...
Mai întâi i-ai un parbriz nou, nişte ştergătoare şi apoi fă-o cât mai originală... cu tuning-ul ăsta nu prea ai ce face!... Mai ales bara şi bad-boy-ul ăla de toată frumuseţea! |
Salut si bine ai venit printre noi...
Daca nu puneai si poza cu spatele, as fi zis ca e Oltcit ! Fa ceva masinii... nu o lasa asa !:evil: |
am uitat sa precizez asa am cumparat masina, nu m-a impresionat deloc tiganiile facute . a meritat structura, arata foarte bine dedesubt. stergatoarele sunt puse, parbrizul urmeaza cand se mai incalzeste vremea ca acuma inghet punandu-l si risc sa il crap si pe cel nou. maine cred ca o sa inlatur pleoapele , cat despre bara fata nu stiu ce sa zic ca e facuta din tabla si ii foarte greu sa o dau jos fara sa afecteze vopseaua :(
ce ziceti merita sa o pastrez sau sa ii dau pana cade jos si apoi s-o arunc :) |
Da-i pana o nenorocesti, jos cu bestia!:))
Alea nu par a pleoape, e capota prelungita, deci si acolo o sa ai de taiat. Dar daca masina e ok ca baza, atunci merita sa dai jos tot de pe ea. |
azi am reusit sa ii rezolv actele si sunt foarte incantat , urmeaza sa lucrez mai mult la ea dar cand se incalzeste , intre timp am schimbat consumabile ( ulei+filtru, antigel, stergatoare, placute de frana si iam facut termocupla :) )
@ amphetamine : asa zici sa ii dau pana cade jos ??? nu ar iesi masina din ea ????? |
Dacă ai bani, eu zic să te apuci s-o iei de la capăt... Dar vezi că o să ai mult de muncă la ea!...
Nu are rost să-ţi baţi joc de maşină... O să fi tare mândru când o vei termina ! Baftă ! |
Din ce vad yo in poze masina arata bine, e pacat sa-ti bati joc de ea,scapa cat mai repede de chestia aia din fata, bafta
|
merci de incurajari . o sa incep sa o aduc la starea initiala dar prima data i-as face motorul ( segmentat+ injectie ) dar prima urgenta ii un ventilator de caldura ( ca mor de frig ), daca aveti careva de vanzare va rog lasa-ti un pm. eu am cautat dar in zadar :(
|
Investeste in ea pentru ca merita. Sunt foarte rare Kadett-urile D.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
astazi am "lucrat" ceva :) sunt BBS pe 15, si cauciucu ii de 185 nu stiu ce "j" are
ce parere aveti sa le cumpar???? |
sunt mistho dar daca aveau capacele erau si mai mistho
|
Dacă îţi dă capace la ele, ia-le...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning