![]() |
Machetele mele - 10lfy
12 Attachment(s)
Salut...sper sa nu mai gresesc si sa ma adaptez cerintelor voastre
Pentru inceput o sa va prezint micuta mea colectie la scara 1/24 fara poza de grup :lol::lol::lol: BMW 330i WELLY Audi RS4 BURAGO Audi A6 CARARAMA Audi A4 MAISTO Audi R8 WELLY Audi TT WELLY Skoda Octavia2 WELLY Porsche Cayenne S CARARAMA Mercedes-Benz ML 350 WELLY Volvo XC90 WELLY Vw GOlf V WELLY Subaru Impreza WRX BURAGO BMW 645 CI CARARAMA Prima machetuta un BMW 330i de la WELLY scara 1/24 :twisted: In ordinea numerelor de pe tricou urmeaza un AUDI RS4 de la BURAGO scara 1/24 |
Re: Machetele mele - 10lfy
1 Attachment(s)
In urmatoarele 2 zile ramanem pe Audi:lol::lol:
|
Machetele mele - 10lfy
6 Attachment(s)
Audi A6 CARARAMA 1/24
|
pai nu sunt aceleasi masini ca la seky ? geamuri fumurii etc ?
|
Machetele mele - 10lfy
Pe "Seky" nu pusesem decat 2 ( 330 si RS4 ) .M-a sfatuit un admin,administrator sa fac altul ca ala era dezastruos si nu erau datele mele bagate. Sper sa fac pe asta tot ce trebuie si in regula fara a mai avea probleme si warning'uri....
|
toate arata bine.....la A6 poti sa ii faci rotile cu negru pe interior ca o sa arata si mai bine.....salut si bafta in continuare
|
Machetele mele - 10lfy
Ms de sugestie...Ai dreptate dar mi e sa nu le stric. O sa pun pe sambata un Golf 5, sa vezi ce "tuning" i am facut din greseala, de nevoie
|
parerea mea e ca nu o strici asa i-am facut si eu si da super bine....intra pe alexu_bad_boy si o sa iti arat...
|
Le ai facut perfect...cred ca ai stat vreo 4 ore pe 4 jante :lol::lol: Frumoase machete ai!!! Le las asa ca eu innebunesc daca ma apuc sa le vopsesc. Tu de unde iei alte jante pentru 1/24?
|
Super machetutele. Imi place mult poza aia de grup ... toate din grupul Vag
|
le schimb intre ele.....si sa sti ca se fac usor jantele......vreo 5 minute maxim la o janta....
|
Bine ai re-venit, asteptam si restul de machete! Misto pana acum! :-)
|
6 Attachment(s)
Sa pun si a doua macheta pe ziua de azi: Audi A4 de la MAISTO scara 1/24. Am cautat o cam mult pe negru :evil:
|
dar ce pui pe geamuri ca e cam MAT....si nu prea da bine geamurile mate.......sper sa nu te superi
|
Nu ma supar stai linistit. Le vopsesc q spray pe dinafara. Mie imi plac geamurile cum dau mat. Le am vopsit la inceput pe interior si se vedeau lucioase dar nu era negrul ala intens. Daca puteam le puneam folie direct: www.folii-auto.com
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning