![]() |
citroen saxo VTS
5 Attachment(s)
salut. intru si eu aici in randul posesorilor de citroen
am un saxo vts de 1,6 8 v cu ax cu came si cip suspensiile sunt KW ... rezulta ca e lipit de asfalt.. foarte multumit de ea am niste poze mai vechi putin acum .. am ramas fara haionul plin si capota bad boy.. le-am donat la o prietena care are si ea un saxo vts dar de 1,4 |
Re: citroen saxo VTS
E draguta..si care-i povestea ei? Cum a ajuns la tine? Ce modificari i-ai facut de cand e la tine? etc..Da mai multe informatii ca-s curiosi oamenii!
|
eu am cumparat-o de la un prieten care si-a luat un jeep.. am avut mari planuri pt ea.. ma interesa prea mult un compresor sa montez pe ea
suspensii;le sunt beton..garda la sol..la fel:D la interior nu am facut prea multe ca mai am inca o masina care a cam mancat multi bani:D |
orienteaza`te spre un 2.0 16 valve 155 cai stock , sau 2.0 turbo ct 150 e cai stock(dar cu posibilitati foarte mari de mdificat, un simplu soft ... il urca la 190 de caluti) ... si oricum... mai conteaza si cuplu unui motor mare ... cred ca asemenea combinatie este letala pentru multi :D
|
Frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos! Oglinzile sunt foarte faine, tot am vazut stilul asta pe Hot Hatch-uri, dau foarte bine. Pacat ca nu mai ai capota si haionul ca aratau bine, dar poate iti faci tu altele ca am vazut ca merge bine treaba pe la Cluj;). Spor la modificari , si la asta mica si la celelate :-D .
|
mersi mult.. oricum urmeaza sa ii fac altcumva capota.. la fel si haionul..
|
foarte frumos saxo :D cat te a costat suspensia?
|
mersi .am luat-o cu suspensia spate as acum e acum si pe fata avea arcuri H&R i-am cumparat eu 2 telescoape KW care au fost undeva la 90 euro bucata.
|
bv, un saxo care la prima vedere pare ca nu e din Ro.
felicitari pt felul in care arata si pacat ca nu mai arata asa !:shock::lol: |
sincer vreau sa il vand si asa modificat nu il ia lumea .. crede-ma ca nu imi place sa ma plimb cu o masina stock ..:))) dar vreau sa o vand ca o sa vina altceva..
|
apropo...capota ramane:)))
si la bara fata am scos proiectoarele...eu sunt adeptul eurostyle:D mai e aici un prieten ricko cu xsara vtr care e de aceeasi parere cu mine o sa pun poze curand :) voi vopsi si jantele...surpriza toba finala inox -magnaflow |
1 Attachment(s)
ar da bine vopsita in 2 culori asa????? si interiorul al jante gri inchis cum e jos???
|
eu as merge pe gri revington jos!
adica griul magneziu MAT! combinatia de mat lucios este ceva ce imi doresc de ceva vreme si cred ca ar da bine pe bijuteria asta mica! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
capota modificata din nou
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning