![]() |
Hyundai Coupe 2005
Motor 2000cmc 16v ..... 143cp (in talon).
Am facut marea greseala de a nu masura masina inainte de a ma apuca sa fac schimbari !!! Am schimbat evacuarea imediat dupa catalizator cu Borla + finale Remus iar admisia a fost schimbata cu alta din carbon de la BMC CDA. Apoi am fost la un Dyno si surpriza..... aveam 142cp :( nici macar nu ajunsesem la valoarea din talon :)) (de mentionat ca totusi se simtea diferenta de putere dupa schimbarile astea). Urmeaza un UNICHIP pt a vedea ce se mai poate scoate... :( Are cineva idee cat are REAL un Hyundai Coupe 2005 (pt ca cel vechi ziceau ca are 138...in talon :) ) pt ca sunt si eu curios sa vad cat au insemnat acele schimbari. MERCI ! |
Re: Hyundai Coupe 2005
Nu stiu puterea reala, dar daca vrei la urmatoarea legala ne putem intalnii. Eu am modelul vechi.
|
ery... spunei omului ca nu o sa bata niciodata cu modelul lui o masina ca a ta, sau ca a mea...:D din cauza ca e mai greu cu cel putzin 160 kg!!!
|
Pai nici eu nu o sa am ocazia sa mai ma dau cu vre-unu dc le spui la toti chestia asta. :)
|
160stock + 100 muzica :) = broasca testoasa :)) Inca de cand mi am luat masina nu am avut intentia sa rup la liniute, eu mergand mai mult pe partea de design,dar totusi nu am vrut sa las motorul chiar stock...
|
ti-a reusit cipu'?Cati cai ai castigat?
|
Nu am mai reusit sa ajung la ei ... Dar cum il termin iti zic ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning