![]() |
BMW Seria 3 E92 Coupe - info si poze
3 Attachment(s)
BMW Seria 3 E92 Coupe Versiunile in care va fi disponibil BMW Seria 3 e92 coupe: |
Re: BMW Seria 3 E92 Coupe - info si poze
eram chiar curios cum va arata m-ul...clar va fi putin mai agresiv decat asta...dar arata bine...si presimt vreun 450 cai...daca 335 are 306...
|
Cand vor scapa de "mirajul" lui Bang !
|
superb! au dat iar lovitura!
|
Voua chiar va place acest model?????:sad: :sad: :sad: Arata mult mai bine vechiul coupe, parerea mea.
Iar in privinta motoarelor, NO COMMENT, au dat iar dovada k sunt cei mai tari, avand puteri litrice peste concurenta. |
nu arata rau masina ... probabil culoarea nu e cea mai potrivita pt o masina sport... de abia astept M3 >:)
|
ei merg pe conceptia : "daca nu e extrem de urat designul , merge.."
|
Doamne ce bine ca au scapat de stopurile alea de *** !! Arata super bine > Diesel pe viata !!
|
Asha da! sincer berlina nu imi place mai ales din cauza la stopuri dar asta arata f bine
|
Superba din nou BMW la inaltime spatele e tare de tot iar din lateral masina are o linie superba .Motoarele in stilul BMW
|
4 Attachment(s)
Eu zic ca daca spoilerul spate ar fi putin mai lung ar arata altfel ... mult mai bine ... asa .... nu stiu ... mi se pare urat spatele ala ... :rolleyes2
Am pus pozele originale ... si inca 2 in care am prelungit putin spoilerul spate ... doar ca idee ... ca nu ma pricep la photoshop ... :-) Eu zic ca arata mai bine asa ... |
excelent botul. Sa vedem ce scot baietii de la BMW ///Motorsport, pe baza 3,5L -lui.
Mare pacat cu spatele ala... aduce mai mult a Kia, decat a bavareza purasange |
nu arata rau.... botul e misto.. la spate mie nu imi prea place ! dar sincer sa fiu ultimele modele nu prea ma atrag ca penultimele care erau mai agresive din punctul meu de vedere....(faruri,stopuri naspa... cel putin la seria 3, ca la seria5 sa zicem ca mai merge)...
|
arata super tare
|
Inca un BMW stricat de Bangle. Nu zic k e urat,dar se putea mult mai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning