![]() |
Machete in lucru - cca_golf
6 Attachment(s)
Salut, :-)
Am început sa tunez si eu machete. Încep cu o Mazda RX8 , motor max, 1/24 . Pana acum i-am făcut jantele negre, am lăsato mai jos și cam atât. Planuri pe viitor: 1. Sa o vopsesc (aștept sugestii și idei despre culoare deoarece acum sunt cam indecis) :rolleyes2 2. Sa ii vopsesc interiorul ( în funcție de culoarea de la exterior ) 3. Sistem audio 4. Body kit 5. Neone și cam atât.... Orice sfat sau idee este binevenita... ;) P.S : trebuie sa aștept pana în 2 ca sa îmi pot procura materialele..... |
re: Machete in lucru - cca_golf
Ar merge un verde deschis sau un portocaliu sau galben. Bafta cu procuratul materialelor si An Nou Fericit !
|
re: Machete in lucru - cca_golf
Fain...Portocaliu cu ceva dungi negre..
|
Re: Machete in lucru - cca_golf
Am si eu o intrebare cum ai lasat`o mai jos pentru k am si eu o macheta tot de la motor max cu acelasi sistem de prindere dar daca o las de fata imi ating rotile in suruburile care tin usile....:( spune`mi si mie te rog
|
Ce nu imi place la RX8 si vad ca e si la MotorMax ... cum sunt imbinate cu caroseria farurile , in rest e frumoasa !
@Aditzza : Pileste din prinderile usii si pune alte suruburi mai mici :) . Parerea mea ! |
2 Attachment(s)
un mic update....:-) capota neagra, azi am fost sa imi caut materiale ( poxilina , vopsea, chit auto....etc. ) dar majoritatea erau în inventar, iar cele deschise nu aveau ce îmi trebuie mie :x Am vopsit capota în negru...iar ce e încercuit cu roșu va urma vopsit negru mat la fel ca si capota, iar restul caroseriei m-am gândit la un roșu sau alb. Voi ce părere aveți , roșu sau alb ? :?: :D
|
aalb neaparat!
|
Alb :D .....In rest arata fain...(App iti dau eu decapant ;) )
|
Atunci alb o sa fie :D , după-masă ma duc sa mai vad dacă sau mai deschis ceva magazine :-):-) ce ar mai trebui sa îmi cumpăr.... ?:rolleyes2 eu ma gândit .... 1.poxilina 2.chit auto 3.șmirghel 2000, 1500 4.vopsea roșie (negru am :P ) 5. decapant (dacă îmi martinos ;) ) și cam atât.
|
Vopsea alba..... greseala mea...:sad: inca nu am reusit sa imi procur materiale :x:x:evil::evil:
|
Am reușit sa procur materiale......imediat am sa dau cu decapant....si sa vopsesc interiorul...alb-negru....:D
|
3 Attachment(s)
azi urmează sa ii fac ”body-kit” :-) Pun cateva poze.... :rolleyes2
|
5 Attachment(s)
I-am făcut praful din stânga și bara spate....plus ceva detalii la motor și sub mașina.....:-) mâine continu.....:D
P.S: scuzați claritatea pozelor......pentru ca de la atâta șlefuit....:lol: nu mi le mai simt :lol::lol: |
Vad ca iti decurge bine lucrarea, au iesit destul bine si pragurile. E bine ca ai rabdare la slefuit, asa ai mai mult sanse sa arate bine la sfarsit. Bravo!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning