![]() |
[CUMPAR] Volkswagen_T1 sau T2 !!!
5 Attachment(s)
salutare !
mi as dori o astfel de epava (T1 sau T2, diferenta cel mai usor vizibila e la parbriz,care la T1 e din 2 bucati iar la T2 e dintr o bucata),pentru a o reconditiona de la 0.... daca se intampla sa auziti/vedeti ceva pe strada,pe la vre un prieten sau pe net va rog frumos sa ma anuntati, imi doresc de f mult timp,insa nu am gasit pe nicaieri. ps: CEL mai mult mi as dori un T1,cum e cel cu rosu,dar merge si T2,asa ca oricare din ele sunt frumoase si vor avea parte de reconditionare corespunzatoare astept ajutorul vostru,tot un fel de tuning e si asta :) atasez 2-3 poze cu cele 2 |
Re: [CUMPAR] Volkswagen_T1 sau T2 !!!
frumosa idee! bafta la cautare!LAMULTI ANI!
|
t1 rar la noi si daca ai sa gasesti pregatest sacu de bani :P
|
t1 nici nu are rost sa cauti..sunt putine iar din alea putine majoritatea sunt irecuperabile iar celelalte sunt cumparate de oameni care incearca sa le refaca.
|
multumesc de incurajari baieti :lol:
stiti vorba aia,speranta moare ultima ?:) |
am si eu un T1 dar fara acte si vreo 3 T2.Dca vei avea nevoie de piese sa ma contactezi.Vand pachet: T2 inmatriculat cu motor de 1,6 racit pe apa de Dacie(nou din magazin,aprox15.000km) cu instalatie de gaz + T2 fara acte plin ochi cu piese + motor typ4=2500e negociabil
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca nu am gasit....
de am avea si noi un astfel de loc cu dezmembrari.. http://www.carbonvision.nl/index.php?page=beetle-barn :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning