![]() |
Cat costa revopsirea unui VW Touran?
Salutare, as vrea sa aduc un VW Touran de la nemti, faza e ca masina a facut taximetrie si are lipite folii de alea cu nr.de telefon, numele firmei si chestii din alea.Stiu ca atunci cand le scot masina arata ca dracu, ii raman urme .As vrea sa stiu cam cat ar costa un revopsit ?...
|
Re: Cat costa revopsirea unui VW Touran?
du-o la polishat. un polish profesional in 3 straturi + ceara rezolva problema ta. toata treaba vreo 200-250 lei.
|
...daaa, si tine fix 3 saptamani...
|
si dupa 3 saptamani apar brusc si dintr-o data urmele de stikere inapoi pe masina? fii serios. dupa un polish masina o sa ramana clean.
|
1000 eur la cabina, orice culoare doresti !! pret final, totul inclus in pret
|
Am vazut si eu niste firme tot de aici de pe 4tuning care faceau polishing da nu stiu ce sa zic.... nu prea sunt asa de sigur fata de o vopsire completa...
|
Diferenţele īntre zonele stickerite şi celelalte se vor cunoaşte indiferent cāt de bine luceşte lacul după polish. Ultravioletele īşi spun cuvāntul, diferenţele de nunaţă vor fi vizibile ma ales dacă maşina a stat colată mai mult de 1 an.
|
La o vopsitorie buna, daca include toata treaba, adica sa dea mai totul jos de pe caroserie te ajunge undeva la 5000-6000 ron
|
cam gata cu momelile...adu tu masina, da-i stickerele jos, vedem p urma cine o vopseste. la cabina cu dezechipare iese ca la carte. s-ar putea sa aiba nevoie si d ceva la tapiterie daca a fost taxi, materiale originale avem, vorbim cu masina aici...nu p vise...
|
te costa total diferit d e la un service la altul dar cel mai important este sa te duci cu masina personal si sa vb direct cu cine este menegerul acolo si binenteles s a vezi ce si cum vopseste respectivul vopsitor.......etc.....
asa ar fi cel mai bine pt ca totusi nu vopsesti o dacie d e 500 euro si normal ar fi s a iasa cit mai perfect posibil asa ca trebuie sa te astepti la o suma destul d e grasa bafta si mult noroc |
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning