![]() |
Ce culoare ???
2 Attachment(s)
Am o mare dilema :dizzy: ce culoare credeti ca ar merge pe jantele de pe masina,eu ma gandeam la un alb sau un portocaliu(am si consola centrala vopsita portocaliu),sau altceva...ms :drunk:
|
Re: Ce culoare ???
Quote:
|
fara suparare dilema mea e cum de ai luat jentile alea:rolleyes2....nu sta deloc bine masina pe ele...parca sunt de kart...incerca sa faci schimb...
|
miezu gri inchis ,foarte inchis,:) si polisezi buzele:)
|
Cred ca mai bine vopsesti spoileru inaintea jantelor. Iar daca nu pui macar niste arcuri sport, ai pus jantele degeaba.
Iar ca sa nu fiu complet offtopic: Jantele fa-le negru mat cu buza polisata. |
florin audi100typ43: de ce zici ca nu sunt in tema cu masina?ca nu inteleg:sad:
Craxy: nici o suparare...probabil ca ti se par ca de kart fiindca anvelopele au talonul foarte mic (45),oricum urmeaza sa iau alte anvelope cu talon de 55. Marian_nebunu: crezi ca ar merge gri inchis??sau e la caterinca?:o Sonny: oricum spoilere intra imediat dupa anu nou la vopsit:-P . Si ca sa ma fac inteles,jantele nu sunt puse inca pe masina,am pus decat una sa imi fac o idee,de aceea vreau sa le vopsesc,sa le iau alte gume,sa umblu si pe la suspensie si dupa aceea sa le montez. Si eu m-am gandit sa vopsesc spitele negru(mat sau lusios)dar nu credeti ca le face sa para mici? ele sunt pe 16" cu 9j.buza o au polisata deja. Va multumesc tuturor pt. pareri,dar mai astept si altele:-P |
buza portocalie si negru mat interior , daca tot zici ca vrei sa faci ceva in concordanta cu , consola centrala:) , iar daca nu vrei asa , un gri inchis cum a zis Marian_nebunu si buza polisata bine :)
|
Eu cred ca intai ar trebuii sa schimbi culoarea masinii si pe urma in functie de asta si jentile.Eu am masina tot gri dar in curand o sa o vopsesc in negru si jentile or sa fie albastre pentru ca tot interiorul masinii este in albastru (huse,volan,bord etc).Ma gandesc la un albastru azur pt ca o sa mearga cu neoanele.
|
Quote:
|
"hallo Sun"!tu din greseala te uiti si la datele postarilor?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning