![]() |
Machetele mele - SASIU
Salut sunt coletionar de machete majoritatea pe scara 1/43 am si 4 machete mai mari si as vrea sa v-a prezint una dintre cele mai unice machete ale mele
|
re: Machetele mele - SASIU
asteptam cu nerabdare!:)
|
re: Machetele mele - SASIU
Astept si eu....
|
5 Attachment(s)
este vorba de un Vw-Golf IV R32 de la Maisto scara 1/24
Culoare-albastru Modificari-capota motor foliata (negru mat) -volan schimbat cu unul sport -interior tapitat cu piele rosie -rollcage-rally style :)) -difuzoare functionale Sagem Pe viitor doresc sa schimb jantele sau sa le vopsesc mate negru bineinteles,sa foliez si plafonul,si cine stie poate o restilizare a barilor( astupate aerisirile si facut CLEAN pe vremea cand era hoinar(stock) si de aici a inceput totul. |
Re: Machetele mele - SASIU
1. Foloseste macro si focalizeaza bine cand faci poza, sunt in ceata cam toate :(
2. Redimensioneaza pozele inainte sa le pui pe forum (sunt imense, probabil de asta ai probleme cu upload-ul). Un utilitar excelent si gratis e Irfanview; deschizi poza, dai clic pe Image -> Resize/Resample si treci noua dimensiune (1600*1200 e suficient in mod normal). Apoi salvezi cu Save As: la type selectezi JPG-JPEG Files, iar din dreapta sus setezi calitatea 90%. In felul acesta fisierul devine mult mai mic (o imagine de ~3mega scade sub 1mega) si probabil nu vei mai avea probleme cu upload-ul. |
Quote:
|
Te rog daca vrei sa prezinti proiectul ... sa iti faci thread la Machete in lucru! ;) Aici se prezinta macchete gata! :)
|
SASIU....ia baga tu poze in continuare si lasa pe carcotasii astia in pace...ca ei se uita numai in curtea altora. La ei nu s-ar uita sa vada ce gunoi au in curte. Se comenteaza degeaba. Treci peste. Lasa-i pe ei sa-si cumpere aparate performante...ca...nah...ei sunt plini de bani, ce sa-i faci. Noi, astia mai "sarantoci" ne uitam...si se pare ca nu comentam. Astept sa vad in continuare proiectul ;) Cred ca am eu ceva din care poti face intercoolere, dar sunt de 1/18. Iti pot da ceva poze. Poate iti sunt folositoare.
|
oricum cand ajung azi acasa ca sunt la munca acum o scot la o sedinta foto calumea... si prezint inca un RAT-ROAD:) ms de aprecieri larry
|
3 Attachment(s)
cateva poze mai clare
|
Foarte frumos golful!Poti sa faic poze in care se vede mai detaliat interiorul.
PS:De unde ai avt Rollcage? |
Frumos Golfulet, abia astept sa vina si al meu, sa intelegem ca este un golfulet racer?
|
Cudy da este un r32 din fabrica dar sa speram ca v-a fi un RSI pe asta ma bazez ca tuning stiu ca este greu dar cum pasiunea este si mai grea incerc sa il fac......
NTZPHOTOGRAPHY-rollcage-ul este confectionat din scotibori dar ma-m chinuit foarte mult am vrut sa iasa ceva frumos oricum nu v-a ramane asa rollcage-ul il voi face rosu sa fie in ton cu tapiteria V-a multumesc mult acum incerc sa ii foliez si farurile dak nu ma chinui sa ii dau sticla jos si sa fac oala farului neagra voi cum ziceti? Poze maine cu noile modificari aduse Golfului tot ma bate gandu sa cumpar o macheta doar pt intercoolaru ala nemernic :) sa vedem ce gasim pe piata si ieftin si detaliat |
De ce nu til faci tu singur intercoolerul, era pe la sectiunea tuning.
|
Intercooler faci usor din carcasa de CD...cauti o carcasa normala (nu slim) si iei partea striata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning