![]() |
spate, fata, x
am si eu o intrebare, ce parere aveti in legatura cu transmisia la roti, care e mai buna, adik sa t ajute in depasiri, sa nu derapeze? fata? spate? x? ca m-a tot innebunit intrebarea asta
|
Re: spate, fata, x
ce transmisie la roti....vreis a zici tractiune.....pentru demaraj sau tinuta de drum integrala.....lojik.....iar spate e spate....cine stie cunoaste:D
|
daca-ti iei masina noua aproape ca nu mai conteaza ca e tractiune spate oricat de neexperimentat ai fi.
la bmw mai simti dar la mercedes poti sa mergi o zi intreaga fara sa-ti dai seama care roti trag :) |
ce legatura are tractiunea fata cu bmw?
am ix (4x4) si votez ix :) asta pt un plus de stabilitate, tinuta de drum, demaraj, poti sa mergi in orice perioada a anului :D.. nu e asa buna la "joaca" si cand ti se face pofta trebuie sa gasesti o zona cu aderenta scazuta.. :) burnout n-ai cum sa faci, dar cerculetele le face mai misto decat una cu tractiune spate.. |
Quote:
NU IMI TREBUIE PT DISTRUGERE CAUCIUCURI!!!! sau ma rog nu inca... eu vreau sa stiu, care e mai avantajoasa in manevrabilitate, adik depasiri, viraje stramte, chestii din astea... ideea asta mi-a venit deknd am vazut audi 2.0tfsi quattro, care crek face un bmw 320d...nu-s sigur... |
normal ca un 4x4 e mai bun...
cat despre comparatia aia.. lol.. tu compari 200 cai benzina cu 136/150 cai motorina? |
Man evident ca 4x4 e mai bun ca in loc de doua roti trag toate 4.WRC-urile de ce sunt 4x4? Pt k un sistem de tractiune 4x4 ofera avantaje multiple fata de o tractiune fata sau spate. Peace!
|
cea mai buna e spatele. parerea mea.
|
Quote:
Quote:
|
O discutie despre aceasta "problema" gasesti pe sectiunea VERSUS. Cauta in forum, ca sunt multe subiecte deja discutate, si nu mai crea topicuri aiurea.
Closed! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning