Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   corsa cu dungi (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/160653-corsa-dungi.html)

allexandru 27-12-09 12:25

corsa cu dungi

2 Attachment(s)
salut am o corsa b.. si i-am facut 2 dungi ... acum nu stiu ce sa fac sa le pastrez sau nu... uni imi supn ca e frumosa asa ...uni imi zic sa le dau jos... de aceea va intreb pe voi ce parere aveti.... ??

astept parerile voastre....

cryssl 28-12-09 18:10

Re: corsa cu dungi

jos;)e urata rau.. asemenea dungi nu se potrivesc pe nici unul din modele opel
asemenea dungi sunt doar pentru "muscle car-urile" americane .. si pentru alte cateva modele care le stii cu asemenea dungi

allexandru 28-12-09 20:13

da.. m-am hotarat o sa le dau jos.. da acum am alta dilema.. vreu sa imi pun un stiker negru smeker pe capota... daca ati pute sa imi aratati cateva modele.... ar fi forte bine.. :D

cryssl 28-12-09 23:07

lasa stikeru smecher pe capota.. daca vrei sa faci o treaba buna...prelungeste capota peste faruri.. si daca e dupa o imbraci in folie carbon 3m..si o sa arate foarte bine

sau daca nu ceva mai de "lasa treaca" imbraci capota in folie deaia asa cum e si din folia ramasa faci niste pleoape..si o sa arate si asa ok

allexandru 29-12-09 15:54

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2930543)
lasa stikeru smecher pe capota.. daca vrei sa faci o treaba buna...prelungeste capota peste faruri.. si daca e dupa o imbraci in folie carbon 3m..si o sa arate foarte bine

sau daca nu ceva mai de "lasa treaca" imbraci capota in folie deaia asa cum e si din folia ramasa faci niste pleoape..si o sa arate si asa ok

capota o sa o prenlungesc..
la primavara.. da vreu sa ii pun un stiker ceva.. pe ea.. sa nu fie asa simpla...

cryssl 29-12-09 23:02

nu ai de ce.. e ok si asa :)arunci bani de pomana..si pe criza asta cred ca ai nevoie de ei..prelungeste..pune folie carbon si ai facut treaba gata.. asa pui stiker apoi il dai jos ..nah..daca tot vrei sa o stikeresti..incearca sa o coalantezi intr'o culoare mai frumoasa..personal imi plac culorile excentrice..dar astea..nu prea..dar nu e musai..poate sa ramana..

alexu_bad_boy 30-12-09 11:46

daca vrei sa ii pui folie neagra pe capota......tebuie sa iti vopsesti spoilerele in culoarea masinii.......daca ii mai pui si folia neagra o sa fie prea mult negru pe masina.......si o sa dea urat parerea mea.....salut si bafta

cryssl 30-12-09 12:48

ai dreptate

allexandru 25-01-11 19:52

2 Attachment(s)
salut

am revenit la acest topic pt a va arata ce am hotarat sa fac cu masina... si asa o sa ramana.. poate unele mici modificari... desenul dupa capota este vopsit. :)

Radu_print 27-01-11 13:56

ma, mie-mi place :)
e funky

All times are GMT +2. The time now is 00:12.

- Copyright 2026 4Tuning