Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   yellow devil (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/160621-yellow-devil.html)

gabitza121 27-12-09 07:45

yellow devil

Mi-am cumparat si eu un RENAULT MEGANE COUPE 2.0 16v,l-am cumparat de la un prieten care a avut ghinionul sa aiba accident cu el,masina are un motor de 2000cmc 16valve 147cp este din 1996 este full are computer de bord geamuri electrice fatza-spate comenzi la volan.masina am cumparat-o avariata si vreau sa o resurscitez la viatza si planuri sunt foarte multe ptr aceasta masina.insa nu vreau sa promit si sa nu fac primul lucru care vreau sa il fac este sa o indrept si sa o inscriu in tzara si sa mai repar la ea ce probleme mai are ca are o lista destul de mare cu prioritati.insa masina o stiu de mult si la pretul care a fost isi face toti banii

gabitza121 27-12-09 07:52

Re: yellow devil

6 Attachment(s)
voi pune cateva poze cu masina,dupa care voi pune mai multe si cu bubele care le are si voi scrie si problemele care le mai are si nu se vad

gabitza121 27-12-09 08:10

9 Attachment(s)
voi pune cateva poze cu bubele vizibile.
dupa cum spuneam ca lista cu prioritati este destul de lunga:
1)sa i dau cutia de viteze jos si sa o duc la sudat ptr ca are carcasa fisurata deoarece fostul proprietar a sarit o bordura si nu stiu cum dar a fisurat carcasa(trebuie sudata sau daca gasesc cutie identica jc5 cu cod 053 second la pret bun o cumpar)
2)sa ii schimb kit-ul de distributie si termostatul de apa
3)am un rulmet stanga sapate care miauna rau de tot
4)reparat partea de tinichigerie(haion si spoiler le am mai trebuie sa cumpar fusta spate si sa am banii de manopera)
5)dupa cum se vede nici interiorul nu arata prea bine si cum e umpic mai cald il voi curata si dupa aia voi duce scaunele la reparat umpic
6)macaraua si ghidajele de la geamul din stanga fatza sunt stricate(trebuiesc inlocuite)
7)proiectoarele nu se aprind
8 )dupa cum se vede masina are 4 roti cu 4 cauciucuri diferit(problema rezolvata i-am luat alti papucei pe 16 cu tot cu cauciucuri
9)trebuiesc schimbate bucsile de la bara stabilizatoare(pe care le am)

alex_maf2007 27-12-09 09:14

succes mult...cat a costat?

gabitza121 27-12-09 09:17

Quote:

Originally Posted by alex_maf2007 (Post 2924991)
succes mult...cat a costat?

1000 de euro,cu precizarea ca imi e prieten fostul proprietr ca cei din bv care o cunosteau incepuse sa liciteze ptr ea dar mi-a promis-o se ajunsese cu licitatia la 2000 de euro

miliady 27-12-09 17:35

daca te hotarasti vreodata sa vinzi motorul... sa ma anunti. multumesc... daca ai probleme cu motorul sau daca ai nevoie de piese pentru el... pot sa te ajut.. aduc din anglia.

gabitza121 27-12-09 18:14

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 2926326)
daca te hotarasti vreodata sa vinzi motorul... sa ma anunti. multumesc... daca ai probleme cu motorul sau daca ai nevoie de piese pentru el... pot sa te ajut.. aduc din anglia.

ptr motor sunt multi clienti,ala a fost motivul ptr care am cumparat masina,as fi interesat de mai multe piese de tuning care doresc sa le achizitionez dar toate acestea dupa ce termin cu lista de mai sus,care sunt prioritati,ms pastram legatura deoarece lista cu modificarile ptr performante e destul de mare insa aia mai tarziu umpic dupa ce o pun in regula

gabitza121 27-12-09 21:10

6 Attachment(s)
uite si papucei care ii primeste in primavara, jante BROCK B1 pe 16.mai trebuie sa ii cumpar flanse ptr ca eu am 4x100 la masina si jantele sunt 5x100 sau 5x112.plus ca vreau flanse 50mm spate si 30mm fatza,plus prezoane
sper ca o sa dea bine pe masina adica eu asa cred

Catalyn 28-12-09 12:35

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 2926326)

masina asa cum era sau cum este a ucis multe vise umede a multora,de ex pe a treia ajunge din urma clio rs-ul asta nou stock...plus multi alti:lol:...deci

LUCI BV 89 WRC 28-12-09 18:15

masina misca foarte bine :lol:

pjo_dorin 28-12-09 19:33

parerea mea sa nu-i pui flanse mai bine iti iei alte jante 4x100!
in ce stadiu se mai afla masina?

gabitza121 28-12-09 20:36

pai in ianuarie vreau sa ii schimb distributia,si sa ii fac cutia de viteze ii schimb rulmentul si bucsile alea de la bara stabilizatoare.
momentan e intr-o curte la un prieten la servis ca in fata blocului mi-au zgariat capota

gabitza121 28-12-09 20:37

Quote:

Originally Posted by pjo_dorin (Post 2929689)
parerea mea sa nu-i pui flanse mai bine iti iei alte jante 4x100!
in ce stadiu se mai afla masina?

oricum vreau sa ii pun flanse ca am un vis frumos ptr masina(sper sa am si finantele necesare sa o termin anul asta)

450yfz 08-03-10 22:11

knd e gata masina k nu mai are rabdare tdiul!!!!

gabitza121 09-03-10 05:44

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3161906)
knd e gata masina k nu mai are rabdare tdiul!!!!

din pakte tdi-ul tau trebuie sa fie rabdator ca eu momentan sun la capitolul renovari acasa si acuma daca vrei singurele subiecte care le putem dezvolta sunt de genul,,am vazut un coltar belea,sau stiu un loc de unde sa iti iei o biblioteca''

asa ca fi rabdator si sa nu ii crapi motorul pana e meganul gata:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 08:21.

- Copyright 2025 4Tuning