![]() |
WebHosting & Inregistrare Domenii
Care dintre voi a folosit sau foloseste astfel de servicii? Pe care dintre ele il puteti recomanda ca fiind cel mai bun? Care servicii au probleme in functionarea lor? Astept raspunsul vostru.
|
Re: WebHosting & Inregistrare Domenii
Si pe mine m-ar interesa asta.. care serviciii sunt mai ok.
|
rol.ro este site-ul mama de vanzare domenii .ro
sau poti incerca un search pe goagal , domain hosting ;) |
rotld.ro - dar nu aveti cpanel
inregistrari-domenii.ro - cpanel prezent |
pentru domenii .ro recomand rotld.ro
este cel mai sigur, pentru ca domeniul se inregistreaza pe numele vostru, ba chiar o sa primiti factura / chitanta pe el. Toate site-urile de cumparare domenii .ro cumpara de la rotld, rotld-ul apartine de ICI Bucuresti (Institutul National de Cercetare - Dezvoltare in Informatica). Daca nu sunteti atenti de unde cumparati, va puteti trezi ca nu mai aveti acces la domeniu, pentru ca domeniul nu este pe numele vostru, o parte din site-urile care ofera serviciile astea achizitioneaza domeniul pe numele lor, deci cum ziceam se poate intampla sa ramaneti fara domeniu, si nu primiti nimic cu care sa dovediti ca ati achitat, chitanta, factura etc. Asa ca inca o data recomand rotld.ro Iar la faza cu Cpanel, exista un Cpanel, dar doar pentru a adauga DNS-urile. De multe ori e de ajuns, nu iti trebuie nimic mai mult, asta daca nu ai de gand, sau urmeaza sa ai o cariera in domeniul web design-ului. iar ca host recomand Hostgator.com, eu asta am folosit si folosesc, si sunt foarte multumit. |
Quote:
|
romarg.ro
inregistrare-domenii.ro |
Dupa multe cautari am restrans decizia la 2 servicii:
inregistrare-domenii.ro si hostvision.ro/webhosting-romania.php Asa ca ascult parerea voastra :D Multumesc! |
eu am domeniu de la mydomain.ro (vodafone), vine in fiecare luna plata la factura telefonica (2,5euro).
hostingul il am la un prieten..... Din cate am inteles, cei de la vodafone cumpara domeniul de la rotld.... |
netfirms com
servicii f bune support la fel |
xservers.ro L-am mai adaugat si pe asta pe lista..Vreau server din Ro...Sa se incarce cat mai repede,si sa nu ma mai incurc cu Paypal sau altele...
|
webfactor[punct]ro
|
Quote:
mobexpert.ro selgros.ro Sunt doar cateva care imi vin acum in minte si au hostingul asigurat la romarg, lista poate continua mult si bine. Recomand cu caldura. :) |
Imi spunea cineva ca nu ar fi bine sa cumpar Domeniu Si host impreuna intr-un pachet,ci sa le cumpar separat,pentru ca daca le-as lua la pachet spunea el ca nu as fi eu cel trecut cu numele ca fiind proprietarul domeniului respectiv,si cei de la care am cumparat ar putea face ce vor cu el,mai ales daca as decide sa renunt la serviciile lor de hosting. Stie careva dintre voi ceva despre asta?
|
Nu mai merge sa dau edit la postul anterior...Dupa ce am citit zeci de pagini pe net despre hosting din RO s-ar parea ca webfactor.ro si spatiul.ro sunt cam cele mai bune...Decizii,decizii :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning