![]() |
La ce ar trebui sa ma uit cand cumpar un BMW
Cine stie ce ar trebui (sa verific)cand cumpar un bmw. Astept pareri de la voi .MULTUMESC:D
|
Re: La ce ar trebui sa ma uit cand cumpar un BMW
in primu rand depinde ce model vrei sa iti iei... fiecare model de bmw are chichitele lui... in general dupa rugina.. daca a fost lovita, cat de rau a fost lovita, daca e plina de kit.... suspensie/ articulatie... si cel mai important in ce stare e motorul & transmisia.... daca bate motoru, daca sare din viteze .. etc etc
|
:D Ma refeream pe la partea mecanica.M-am gandit la un 320i coupe:D
|
1.8is sau 2.0 pt inceput e perfect... consum redus... motoare destul de rezistente la forja. consum destul de mic pt anii lor .. 9 ~ 11 in oras la mers decent, 14 ~ 15 la mers sportiv grav.. asta in conditia in care motoru respectiv e cat de cat in parametrii lui si functioneaza corect..
|
M-am gandit la 1.8is sa aiba un consum cat de cat. Si as vrea sa il iau din Deutschland pt acolo nu sunt asa de trase ca in tara parerea mea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Sau la proprietar.
|
eu as verifica si compresia in cilindri
|
Quote:
|
Cum zicea un coleg mai sus,uita-te si la propietar:suspiciou
Asculta foarte bine motorul facand abstractie de esapament.Un motor ok la un e36 de ex am observat ca e foarte silentios acolo sub capota.Apoi lichidele sa nu curga sau sa nu fiarba si....daca masina se comporta ok in vreo 25 km de proba se va comporta ok si in comtinuare. Bafta sa nimeresti una buna. |
http://www.autoscan.ro/Tester_compresie.htm
te uiti in manualul service sau intrebi pe cineva care se pricepe cat trebuie sa fie compresia la motorul respectiv. sau mai bine te duci la service direct..ar trebui sa aiba tester de compresie. in felul asta afli sigur daca motorul e pe duca sau mai are vlaga in el |
la pret!
alega o masina care costa acolo 3500-4000 (de obicei e o masina in care s-au investit bani, probabil), si ajungi acolo o negociezi si te alegi cu un e36 frumos! |
Sprinter, yo cred ca un 320i in Bucuresti doar impins poate sa consume 10%.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning