Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Bmw (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw.html)
-   -   La ce ar trebui sa ma uit cand cumpar un BMW (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/160509-trebui-uit-cumpar-bmw.html)

EVO_92 25-12-09 20:27

La ce ar trebui sa ma uit cand cumpar un BMW

Cine stie ce ar trebui (sa verific)cand cumpar un bmw. Astept pareri de la voi .MULTUMESC:D

sprinter 25-12-09 20:45

Re: La ce ar trebui sa ma uit cand cumpar un BMW

in primu rand depinde ce model vrei sa iti iei... fiecare model de bmw are chichitele lui... in general dupa rugina.. daca a fost lovita, cat de rau a fost lovita, daca e plina de kit.... suspensie/ articulatie... si cel mai important in ce stare e motorul & transmisia.... daca bate motoru, daca sare din viteze .. etc etc

EVO_92 25-12-09 20:46

:D Ma refeream pe la partea mecanica.M-am gandit la un 320i coupe:D

sprinter 25-12-09 20:49

1.8is sau 2.0 pt inceput e perfect... consum redus... motoare destul de rezistente la forja. consum destul de mic pt anii lor .. 9 ~ 11 in oras la mers decent, 14 ~ 15 la mers sportiv grav.. asta in conditia in care motoru respectiv e cat de cat in parametrii lui si functioneaza corect..

EVO_92 25-12-09 20:54

M-am gandit la 1.8is sa aiba un consum cat de cat. Si as vrea sa il iau din Deutschland pt acolo nu sunt asa de trase ca in tara parerea mea.

sprinter 25-12-09 20:58

Quote:

Originally Posted by EVO_92 (Post 2922298)
M-am gandit la 1.8is sa aiba un consum cat de cat. Si as vrea sa il iau din Deutschland pt acolo nu sunt asa de trase ca in tara parerea mea.

Nu e de loc un criteriu asta... poti la fel de bine sa gasesti una in tara foarte foarte ingrijita, intr adevar acolo sunt sanse mult mai mari sa gasesti o masina mai intreaga pt simplul fapt ca sunt alte drumuri, service ul la masini se face altfel .. s.a.m.d.

egroeg 26-12-09 09:47

Quote:

Originally Posted by EVO_92 (Post 2922298)

uita-te bine si la serii...caroserie, motor...nu te uita la nr de km ...rar care nu sunt date inapoi

xxdadixx 26-12-09 20:30

Sau la proprietar.

Bryan 26-12-09 20:38

eu as verifica si compresia in cilindri

EVO_92 26-12-09 21:36

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 2924275)
eu as verifica si compresia in cilindri

si cum se poate verifica compresia?:D

ssorindaniel 26-12-09 21:41

Cum zicea un coleg mai sus,uita-te si la propietar:suspiciou
Asculta foarte bine motorul facand abstractie de esapament.Un motor ok la un e36 de ex am observat ca e foarte silentios acolo sub capota.Apoi lichidele sa nu curga sau sa nu fiarba si....daca masina se comporta ok in vreo 25 km de proba se va comporta ok si in comtinuare.
Bafta sa nimeresti una buna.

Bryan 26-12-09 21:41

http://www.autoscan.ro/Tester_compresie.htm
te uiti in manualul service sau intrebi pe cineva care se pricepe cat trebuie sa fie compresia la motorul respectiv. sau mai bine te duci la service direct..ar trebui sa aiba tester de compresie. in felul asta afli sigur daca motorul e pe duca sau mai are vlaga in el

road_runner 28-01-10 13:08

la pret!

alega o masina care costa acolo 3500-4000 (de obicei e o masina in care s-au investit bani, probabil), si ajungi acolo o negociezi si te alegi cu un e36 frumos!

r0n1n 12-03-10 11:27

Sprinter, yo cred ca un 320i in Bucuresti doar impins poate sa consume 10%.

All times are GMT +2. The time now is 22:54.

- Copyright 2026 4Tuning