![]() |
vand alpine cda 9813
vand alpine 9813 impecabil,4x60w 4v out,fata morizata,crossover,time corrections,bass focus,bass reverse si multe alte reglaje de sunet.pret 500 ron sau schimb cu alpine cda 9853 sau alt model de alpine care sa aibe display-ul pe albastru cu rosu,acesta find si motivul ptr care il dau deoarece nu se potriveste cu bordul masini care e cu rosu si albastru in urma modificarilor facute.
|
Re: vand alpine cda 9813
Am eu un 9851 R , impecabil.....Daca te intereseaza , da-mi un p.m si vedem ce si cum ;)
|
nu intereseaza pe nimeni???
|
il trimiti la cluj il vad testez daca e ok iti expediez 9853 u ;)
|
up.....
|
4 Attachment(s)
Sal man. Uite-l pe al meu : lumina duala pe taste poate fi verde sau portocalie iar afisajul este cu albastru . in rest aparatul este impecabil .
|
multumesc ptr oferta dar nu ma prea incanta alpine 9851....singurul motiv ptr care vreau sa il schimb este cel legat de display dar nu il pot da pe unul care are setari de sunet standard....daca ar fi ceva mai bun as pune si o diferenta....
|
Scuze ca nu are presetari . In orice caz , am reusit sa ma tin de cuvant si sa pun poze . Bafta la vanzare , altul nu am , pentru ca nu ma ocup cu asa ceva , si oricum as fi dat diferenta eu .
|
up....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning