![]() |
..:: BMW Museum & BMW Welt ::..
141 Attachment(s)
In aceasta toamna, am hotarat impreuna cu prietenul meu AnduAOX, sa facem o vizita in Germania, pentru a vizita trei muzee reprezentative in industria auto mondiala, si anume: Muzeul BMW, PORSCHE si MERCEDES. Voi incepe prin a prezenta BMW Museum & BMW Welt, urmand in viitorul apropiat si prezentarea muzeelor PORSCHE si MERCEDES.
PHOTO: SORIN JIRU -///MKE |
Re: ..:: BMW Museum & BMW Welt ::..
Foarte frumoase pozele, una chiar a ajuns pe desktop-ul meu. Felicitari!
Daca era sa fi facut si cateva poze cu 1800-le din sectiunea Motorsport era nemaipomenit ... Ca idee, in poza in care rechini sunt aliniati unul desupra celuilalt, in dreptul masinii de jos, e21 323i adica, scrie anul 1975, dar din cunostintele mele, primul 323i a iesit pe poarta fabricii abia in 1977. Modelul e21 a iesit in 1975 intr-adevar, dar deabia peste 2 ani avea sa dispuna de acea motorizare. |
Cel mai frumos articol din ultima vreme, multumim 4tuning !!!Foarte frumoase pozele.
|
SUPERB !
Multumim mult pt articol ..un adevarat cadou:D |
Muzeul este ,,a piece of art'' recomand tuturor celor care au posibilitatea sa il viziteze, felicitari MKE pt poze
|
Doamne mi sa ridicat parul pe mine cand am vazut toate motoarele alea !(cele din seria ///M):shock:,si nu numai ....si M3 GTR:x ...si de toate !cel mai frumos articol !respect 4 tuning!;)
|
nu mai multumiti atat 4tuning pentru ca tot ce e aici e produsul nostru. eu si mke am fost acolo pe banii nostri. noi am impartasit aici aceste impresii doar pentru a putea si alti pasionati sa vada si sa isi faca o idee despre ce e acolo.
|
in 29 ianuarie o sa fiu si eu acolo...pozele astea doar mi`au starnit apetitul si mai tare :D incredibil...bravo baieti si multumim
|
am si eu o intrebare : cat costa sa vizitezi tot muzeul ? asta pt ca am auzit de niste preturi astronomice....cat despre muzeu este absolut fabulos.....ms
|
ai aici preturile care nu sunt deloc astronomice: http://www.bmw-museum.com/2/webmill.php?fx=g&id=630322&
|
Pentru cei cu BMW trebuia sa fie gratis :D. Ce v-ati cumparat de acolo?
|
nu ai in mare ce sa cumperi. nu e nimic foarte spectaculos. dar mie imi pare foarte rau de o carte si rog pe cine mai merge sa lase un pm poate ma ajuta sa o cumpar.
|
Pozele vorbesc de la sine... superb! Biletul de intrare nu e deloc astronomic, si, si daca ar fi MERITA. Intr-un viitor (in vara, sper) trebuie sa ajung si eu.
LE: Am uitat... exista o taxa pentru a poza in muzeu sau e free? |
inca nu imi gasesc cuvintele........
Trebuie neaparat sa dau o vizita la muzeu. |
pozatul e free din cate imi aduc aminte.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning