![]() |
LEDURI CAN BUS
8 Attachment(s)
vand leduri pentru pozitie w5w si cu soclu metalic FARA ERORI DE BEC ARS!!!!
cu soclu w5w 2 modele -cu 8 smd -cu 2 smd cu soclu metalic si pini asimetrici cu 2smd PRETUL PT 1 PERECHE 50RON disponibile si sofit in carcasa metalica,putere 2w .nu dau erori de bec ars!!!!pret 40ron perechea banda cu leduri PVC 24cm 30ron perechea becuri xenon H7 35w 6000k 100ron perechea leduri w5w cu 1 led SMD de 1w sau 1,5w 30ron perechea becuri pentru mars arierre si semnal ,cu soclu p21w metalic cu pini asimetrici putere 3w( 3 leduri SMD de 1w) pret 60ron perechea anulatoare erori pt leduri, FARA A CIUPI fire sau ceva de genul asta( pentru w5w) pret 30ron perechea!!!! pentru comenzi sau intrebari,ma gasiti pe messenger la id b_76_jaf pentru bucuresti montajul este inclus in pret |
Re: LEDURI CAN BUS
Ma intereseaza o banda cu leduri....iti dau datele prin pm....
|
banda pvc de 24cm?
este culoare alba.ai vazut poza cu banda? 1 bucata la 15ron sau pereche la 30? lasa-mi datele si ti-o trimit.sa imi spui prin ce preferi! |
ok.s-a rezolvat.
in cel mai scurt timp pleaca spre tine! |
uppp.stocul scade!!!!
sute de modele de leduri disponibile pe comanda. contact pe messenger pt a putea intra in posesia listelor!!!!! |
19 Attachment(s)
ca sa nu va mai chinuiti sa cautati poze,postez eu aici tot ce pot aduce si preturile aferente!!!!
comanda se da de 2 ori pe luna si dureaza maxim 10zile pana ajunge la mine!!!! pt bucuresti montaj free |
stoc nou de leduri cu CAN BUS!
|
un prim UPP pe 2010!!!
la multi ani tuturor si un an mult mai bun!!! |
As vrea si eu 2 pt poziti la un citroen C4 pt un prieten. Cat costa?
|
Salut si la multi ani!
Ma intereseaza 2 perechi de T10 5SMD dar te rog sa imi spui cati K au cele albe. Si daca le pot avea in wkd asta. Merci |
sal.
pozitii pentru c4 ,daca nu ai probleme cu erori de bec ars iti pot da w5w de 1w sau 1,5w la 25ron respectiv 30ron, sau leduri w5w cu can bus cu 8SMD la 50ron sau cu 2SMD la 40ron. cand ai timp si disponibilitate,ne putem vedea in drumul taberei sa vezi despre ce e vorba! |
Quote:
dar aduc incepand cu 10 ianuarie alt stoc. spune-mi daca esti interesat. cred ca au aproximativ 5500k.dar se pot testa si daca nu e culoarea care o cauti,nu le cumperi,nu e suparare |
Quote:
|
Quote:
|
salut ma interesaza si pe mine niste leduri H3 pt proiectoare si w5w pt pozitii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning