![]() |
Machetele mele - 07 PLE
salut, sunt nou pe aici si vreau sa va prezint machetele mele:
smart roadster BBurago 1/24 in lucru vw touareg Maisto 1/24 welly:-bmw 328 i -bmw X5 -bmw 120i toate scala 1:38 maine vin cu poze avand in vedere ca am inceput cu smartul am de gand urmatoarele: -vopsea verde (a fost galben-botul si o portiera sunt smirghelite) -leduri -tobe -body kit atat am in mine acum. am si o intrebare pt cineva care se pricepe: cum tai niste metal de pe masina?cu ce? |
re: Machetele mele - 07 PLE
pt a taia diferite parti din metal la machete, eu am folosit o bormasina cu disc mic de taiat metal. daca ai, un Dremmel e excelent.
|
Re: Machetele mele - 07 PLE
Va rog frumos sa vorbiti despre tuning pe sectiunea dedicata!
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
hot rod'ul nu arata grav?:evil::twisted:
help cu idei:!: @-rotile nu raman asa,da oka culoarea?le vopsesc? |
Frumos ce faci tu, dar nu aici ...Tuning pe machete aici trebuia sa postezi, bafta!
|
10 Attachment(s)
oldschool babes:evil::evil::evil:
o sa incep modificarile dupa ce termin cu smartul,este de muncit enoooorm la ele |
Bine ai venit ,
Cum a spus si Vali_iceman , machetele care doresti sa le modifici sau care sunt modificate de tine personal , trebuiesc postate cu un alt nou topic , aici : " Tuning pe Machete " . Aici iti postezi colectia ta de machete dar nemodificate de tine , aici doar le prezinti prin poze / detalii . In legatura cu Smart-ul , nu dau deloc bine jantele roz cu galben , arata kitsch ( parerea mea ) , cel mai bine le faci negre sau albe , daca vrei sa pastrezi culoarea caroseriei ;) Succes si spor la colectionat ! |
Quote:
smartul nu va ramane galben,gred k va fi mov sau albastru deschis. ceva sfaturi pt smart?body kit altcv?tnk:twisted: |
Quote:
Ar da bine ( bleo , verde deschis , portocaliu ) pentru caroseria lui . Dupa care i-ai putea face jantele negre , folie , mochetat si cam atat , si cred eu ca ar arata bestial negru combinat cu una din culoriile de mai sus :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning