![]() |
E30 - 318i coupe
12 Attachment(s)
Salut asta e noua mea achizitie.un bmw e30 318i coupe,115 caluti din 1985..prea multe nu are pe ea docamdata..in rest masina se prezinta intr-o stare foarte buna ..doar ca trebuie schimbate la ea consumabilele !!!Modificari v-or aparea in functie de ce bani fac rost...deocamdata atat...!!numai bine si sarbatori fericite tuturor
|
Re: E30-318i coupe
Super ok masina!!! Sa ai bafta si numai placeri cu ea!!! De curiozitate ca imi caut si eu una pt drift project...cat tea ajuns masina???
Asta a fost castigatoarea...imi poti lasa pe PM alte optiuni care le aveai??? (adik alte e30...sau...intelegi ce zic) Numai bine si succes!!! |
Re: E30 - 318i coupe
cum vin ursarii :x
da chiar frumoasa...faci tu rost de bani si usor usor o pui la punct, bafta! |
super masina :X ... nu arata rau ;) ... dar trebuie sa te ocupi de ea ... succes si sarbatori fericite
|
morpheusmaster ..au fost cativa ursi din care trebuia sa aleg ,au fost 2 ursi e30 320 ambii coupe si un e30 325 dar nu a mai lasat omu la bani,si cel negru , care acesta a fost lozul castigator...pretul pe care l-am dat pe masina a fost de 6000 ron..
moodyvis ...ms !! masina a fost luata din targoviste urs e30 in masina se vor baga bani dar dupa sarbatori!! numai bine tuturor |
Bossu' dami si mie pe PM ceilalti ursuleti din care ai avut de ales...
Sa'l faci grizzly mare si frumos :)) si sarbatori fericite, un an nou bun. |
Masina am vazut-o prin oras dar numai in mers....arata bine insa e loc de si mai bine:D
S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. |
ms la fel ady viteza...
|
8 Attachment(s)
cateva poze cu masina..cand am spalato si dupa si cand i-am facut schimbul la ulei si filtre
|
spor la lucru cu ursuletul.e frumusel
|
frumos ursu'..incet incet iese asa cum trebuie ! totusi am o intrebare, spatele a fost schimbat sau cum de ai stopuri late? ca alea s-au pus doar dupa 88+ parca? sau ma insel eu? Bafta in continuare cu ursu !
|
Si motorul este mai nou de 1985.
|
nu te intereseaza un volan MOMO original e30?
|
Quote:
|
uite aici http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...o-1527605.html volanul e negru, ai acolo id de mess dak te intereseaza
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning