![]() |
Evolution Crew Legal Racing Baneasa :D
7 Attachment(s)
Multumim Adi si Mihai pentru participare sa nu uitam shi de membrii care au ajutat LR adik Tau Vlad si Cosmin Bravo baietzii....
BRAVO ADI pentru prestatie :D |
Re: Evolution Crew Legal Racing Baneasa :D
si cum a fost clasamentu ???
|
mama lui de nokia ca a ramas fara baterie :D
|
1 Attachment(s)
dupa cum am promis uploadez poza de "dupa furtuna" .....
|
FELICITARI BAIETI ! EVO PESTE TOT , ORICUM /ORICAND/ORIUNDE !
Clasamenul la grupa A unde au fost ei ...pe locul 4 Adi ESPERO si pe 5 Mihai Audi A3. Sper sa gasesc si timpurile lor ...si pe cei ce au fost mai in fata decat ei ...sa vedem d c...:D |
bravo bah... faceti treaba buna si colo si colo... ;) marfa
e bine k merge treaba peste tot.. :D si ma bucur pentru rezultate data viitoare..cine stie.. luati clasa :)) :D inca o data felicitari de la iasi si speram sa ne vedem cat de curand :D poate facem o grupa de concurs numai a noastra :)) :P multa bafta in continuare.. si la mare.. k nush dak pot ajunge. :(:(:(( salut |
Grupa A
-Locul 1 : 95 – 15,222 -Locul 2 : 47 – 15,944 -Locul 3 : 40 – 16,142 -Locul 4 : 50 – 16,739 -Locul 5 : 14 – 16,987 -Locul 6 : 25 – 17,240 Timipi clasei A. In aceasta clasa au participat Adi si Mihai de la noi , locurile 4,respectiv 5. |
tare, tare. pacat ca nu am putut fi si eu acolo :(
|
felicitari baieti...
app ... tin sa il salut pe TAU si mi-a parut bine de cunostiinta ;) |
Quote:
|
Quote:
Am stat un pic cu voi in pescarus in dupa-amiaza aia cred ca va mai aduceti aminte de mine... TAU-LE i-ati clubu si haideti la mare frate ca sa ne distam calumea man ;) |
Este un pic invers...CLUBUL II ADUNA PE TOTI , sub o singura aripa :D
Astfel incat si pe TAU ;)... Ca si anul trecut , EVOLUTION CREW impreuna cu alti nebuni pe patru roti vor lua LITORALUL CU ASALT ! Z DAY IS COMING ! ;) |
fratilor daca e asa...cum facem cum ne vdm?
voi unde stati? |
Filme + Poze de la LEGAL RACING , din partea 4tuning.
Filme: https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=421 Poze:https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=422 Ne auzim la un tel. , stai tu calm. |
mi-am luat masina pentru grupa a1... pana in august sper sa fie gata :) puteti gasi detalii la sectiunea masina mea/oltcit
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning