![]() |
problema
la mine nu se mai vad posturile noi.. adica cand intru poe forum.. nu`mi mai arata nimic cu galben in fatza.. toate sunt cu alb desi sunt posturi noi scrise.. poate sa ma ajute cineva? poate am apasat ceva gresit pe aici ?
|
La mine totul e ok.
|
espinoza cand apar treburi de genul asta cel mai bine golesti cache-le de la ie, verifici data,ora sistemului si stergi cookie
|
am avut si eu o problema asemanatoare si s`a rezolvat
ok am o problema de cateva zile nu prea imi mai mere forum nici mie nici catorva utilizatori e din serveru` vostru sau d la noi ??? |
E posibil sa fie de la voi. Nimeni n-a mai observat problema asta. Eu, cel putin, n-am intalnit-o.
|
Re:
Quote:
+la viteza mare forumul imi merge mult mai greu decat acasa unde am mereu 50-52 kpbts/s..dc oare? |
Nsl_Cipi] salut
[Nsl_Cipi] va merge 4tuning-u? [Nsl_Cipi] situ [snow_nlove] :arrow: [WhosYourDady] nuh [WhosYourDady] nu mere nush ce amsa [WhosYourDady] masa * [WhosYourDady] si nu e prima data nu e d la noi e d la voi :p |
Psy: mai e putin si se fac 2 ani de 4tuning si in astia 2 ani, n-a stat non-stop online :wink: Mai pica, deh...
|
nu prea puica situ... extrem de rar...
mai pica cate un nod mare de fibra pe la provideri.... oricum, schimbam in curand de la 10M/sec la 100M/sec se cere, odata cu cresterea sitului... repede, in cateva zile.... |
hmzz asta e o treaba .. cand il faci sa ne anuntzi si p noi .. asta inseamna k vom putea lua filme si tot ce`i p`aci mai rpd nuh :) :evil_laug
:woowoo: :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning