![]() |
cum sa te porti cu o fata?
cum va purtati voi cu prietenele voastre?ma refer aici la cei care au o relatie de lunga durata,cum faceti sa fiti apropiati in continuare ,cum reactionati atunci cand nu va convine ceva?Intrebarea asta este adresata in mod special baietilor dar si fetelor.
Stiu ca o fata atunci cand simte ca persoana de langa ea ii arata dragostea fata de ea incepe sa si-o ia in cap...scuzati expresia. Eu sincer trec printr-o astfel de perioada,nu stiu ce sa mai fac cu prietena mea,cu cat sunt mai atasat de ea ,cu atat e ea mai rea si nu-i convine nimic. Vreau sa stiu...voi cum procedati? |
Re: cum sa te porti cu o fata?
Hai frate fi serios...inca un thread de genul asta??? Vrei sa iti spunem noi cum ne comportam noi cu actualele ca sa stii tu cum sa te comporti cu a ta sau daca e bine??? K'mon man, get real!!!... alt thread inutil pe aceasta sectiune discutabila.
Dute pe Idieta.ro, coolgirl...chestii de genu si deschide 1 thread asemnator si o sa iti spuna 10000 femei cum ar vrea prieteni lor sa se comporte cu ele...sigur afli chestii mai bune decat de la noi. Si ca sa fiu si ontopic (poate nu se sterge threadul...) eu cu fosta mam comportat ireprosabil, exemplar, toti se mirau...si in final miam luat teapa ;) intelegi tu? Deci mam saturat sa fiu un dulce...asa k cu urmatoarele mai la respect, ca vorba ta...cu cat esti mai atasat ele cu atat mai ... IN fine...serios...mi se pare gay subiectul... |
imi pare rau ca am deschis un thread cu o tema care s-a mai discutat,eu nu am gasit ,imi cer scuze...si multumesc pt ca totusi ti-ai zis parerea in legatura cu relatiile...multumesc...
|
Uite aici
Pānă la urmă subiectul deschis de tine este unul prea general, mai sus ai un topic , unde s-a postat şi poţi citi eventualele situaţii care īţi par cunoscute, fie poţi posta cum te comporţi īntr-o situaţie, practic poţi descrie o situaţie pentru că dacă vorbeşti la general nu ştiu cāte sfaturi utile poţi primi. Am să īnchid acest topic, şi aştept să ne poveşteşti acolo. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning