![]() |
Ce bord este pe aceasta masina? modelul, etc
Salutare,
am si eu o nelamurire...am aceasta fotografie si vreau sa stiu ce fel de bord este. AM mai intrebat stanga dreapta si unii zic de polo 9n altii de lupo 6n, 6n2 diferite opinii... Am creat acest thread in speranta ca va fi cineva care are aceasta masina...si imi va da un raspuns concret. Multumesc :) http://thumbnails21.imagebam.com/607...ad60699674.gif |
Re: Ce bord este pe aceasta masina? modelul, etc
Bordul e de Vw Lupo...are sormea :lol:
|
aha...deci e lupo...imi poti spune mai multe despre modelul acesta de masina? din ce an e...vreau sa caut un astfel de bord si...sa stiu unde sa caut si ce sa caut :D
multumesc frumos de ajutor |
lupo a fost decat o singura serie scoata anii ii gasesti repede...dar inca ceva uita-te unpic la plansa de bord exact unde sunt ceasurile de bord...ce am cautat eu si am vazut la Lupo are un model deasupra ceasurilor de bord gen 2 denivelari iar cel din poza ta are din o singura bucata ...asta ma pune pe ganduri dar in rest e de Lupo
|
3 Attachment(s)
Mai multe detalii nu stiu dar iti las niste poze...poate te ajuta cu ceva
|
Quote:
oricum..multumesc frumos :) ms de poze Alex30 |
victorIS ;; daca vrei sa schimbi bordul la trabi, zi care e distanta intre tapiteriile usilor, sau latimea bordului original.
|
uite ca nu am masurile acum la mine..
imi strang documentatie pentru un proiect :D viitor proiect :D de ce intrebi de dimensiuni? ca sa vezi ce s-ar mai potrivi ? nu as renunta la tipul asta de bord..pentru ca...e tot vw si motorul viitorului proiect...si...nu as vrea sa ies prea mult din "tiparul firmei".. oricum...accept orice sfat sau parere...sunt binevenite ;) |
ok. ce motor vrei sa pui ?
|
Quote:
totul se va face pe scheletul unui trabant 1.1 binenteles cu motor original de 1100 cmc in rest..ceva la body...si interiorul...si chestii facute modern.. geamuri electrice incalzire aer etc etc nimic extravagant am sa fac un thread special cu asta ;) |
Lupo 100%
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning