![]() |
RENAULT 11 TXE
44 Attachment(s)
Salutare tuturor , aceasta este masinuta mea un renault 11 txe 1.7 .Si modificarile aduse dealungul timpului :-)
|
Re: RENAULT 11 TXE
6 Attachment(s)
urmeaza sa ii vopsesc barile si ornamentele:-)
|
imi place mult motorul:D sunt mare fan f2n:D este f2n nu? 1,7 8v cam 90 de cai si un cuplu imens:-P mi-ar place un motor dasta pt dacia mea
bafta cu masina:D iti trebuiesc un set de jante frumoase si serioase ca sa-ti scoata mult in evidenta masina |
in viitorul apropiat si un set de jante :D
|
Frumoasa rau masina. Arata neasteptat de bine, se vede ca este ingrijita bine.
|
5 Attachment(s)
am mai facut rost de un set de oglinzi de bmw e36 si un ceas :-) zilele astea urmeaza sa ii vopsesc si barile:D
|
9 Attachment(s)
inca un mic finisaj:D
|
salut! as avea si eu o mare rugaminte la tine:) cateva poze cu motorul, dar mai in detaliu sar putea? teas ruga frumos , ma intereseaza zona din fata cu filtru de ulei furtunele de apa cam care pe unde cum vin, alternatorul si suportul lui , asta daca se poate bine inteles:)
multumesc mult |
10 Attachment(s)
cam asta ar fi :D
|
4 Attachment(s)
am mai facut ceva cumparaturi :-) modulul pentru inchiderea centralizata mai am sa il montez sa vedem ce surprize mai apar :-P
|
mersi mult pentru poze:) sunt de foarte mare folos, intentionez sa procur un astfel de motor si vreaus a vad ce piese mai trebuiesc la el
ai idee cam care este pretul la un electromotor si un alternator cu tot cu suporti, de preferat SH? pentru motorul asta? |
Alternator nu am idee cat costa, dar electromotor iti recomand unul aprope nou sau nou de camioneta diesel f8q este identic si pompa de apa lafel :-)
|
Quote:
|
schimba chederul de la usa din dreapta fata ca-ti tai din laude:D evident ca glumesc. masina arata superb :)
|
trebuie sa le schimb pe toate ... urmeaza si ele cat de curand:D vreau sa pun si pe usi sa fie mai izolata..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning