![]() |
Dependenti de bass??
va considerati dependenti de bass?
|
Nu cred ca exista vreun dependent,eu mi-am pus 1000 sub pe spate si360sub pe fata oare sunt dependent???!
|
Quote:
|
poate are...... oricum eu am unul in rezervorul de benzina :o :lol:
|
yo am vazut sub in fatza... intr-o skoda 100L, deaia cu portbagaj in fatza... :) shi inca cum suna.... era vedeta mashina aia in orash.. ii zicea \"shoricelu\" da nu l-am ami vazut de mult... :lol:
|
Ce vi se pare asa ciudat ?!?!mie mi sa parut interesant sa pun si in fata,sunt 2 Alpine care se monteaza in usa cu tuitere separate,ce vi se pare asa amuzant?!?
|
:D noi credeam ca e vorba de subwoofere.... sa ai boxe in fatza e alta treaba fatza de a avea sub in fatza... ala cu shoricelu' chiar avea in porpagj woofer :twisted:
|
sunt subwoofere,se gasesc in magazine(180 w)
|
Este un tip in Suceava cu un Mercedes si are 3 subwoofere. @ in portbagaj si unul in fata ( cred ca sub scaun). Da se aude mult prea tare. Se dezmembreaza masina. Stim cand vine cu 30 sec inainte sa-l vedem....
|
Bass alone nu vad nimic interesany in asta. Insa o experienta audio completa nu exista fara un bass de calitate, clar si puternic.
|
pot sa zic ca sunt dependent de bass. dar trebe sa sune si excelent de bine.
am avut un woofer care rupea masina si urechile :-) dar mam dat acuma la un woofer care nu suna nici pe un sfert cat ala vechi la volum dar o claritate si un bass preciz si excelent :-) Cu bassu ii lafel ca si cu viteza, daca tea obisnuit putin cu ea ti se pare normal si nu mai poti mai incet :twisted: |
bassu??e k aeru....de fapt asta si e..:))...
|
...am vz si io un baiat (o ruda) disperata ..vroia sa aiba muzica la maxim in masina ...pe un Opel Vectra ...si sia luat 2 boxe ... 400W fiecare si un sub ...si acum cand te urci la el in masina daca stai in spate ... mori ...poate sunt altzii si mai baza
|
si asta vrea sa fie bass ?
hai sa iti arat bass :twisted: http://vwclub.ro/albums/hifi_golf/aak.sized.jpg |
dracula: Cerwin Vega kicks ass! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:31. |
- Copyright 2026 4Tuning