![]() |
Bancuri:))
Salut......am deschis acest thread pentru a pune bancuri in el....orcine......
incep eu Ion moare!!:sad::sad: Nevasta-sa se duce la morga sa vada de ce a murit ajunge acolo si-l intreaba pe dr.legist -Domnule doctor dc a murit Ion?? -Pai,nici nou nu stim foarte multe..stim doar ca la autopsie s-a zbatut mult:)):)) inca unu: Un copil plangea pe holul unei scoli.. Profesoara de biologie vine la el si-l intreaba de ce plange.. -Ionutz de ce plangi?? -Pentru ca David mi-a rasturnat placinta -Era cu intentie?? -Nu,cu branza |
Re: Bancuri:))
1.Suna Bula la restaurant si intreaba :
-Primiti comenzi?? -Da,primim! -Sezi 2. Īn apartamentul unei familii care īn iarna asta a cerut decuplarea de la centrala care furniza energie termică şi electrică, un reporter īntreabă: - Ce faceţi dacă vă este frig? - Ne strīngem īn jurul lumīnării. - Dar dacă este foarte frig? - Ne apropiem şi mai mult de ea. - Dar dacă este ger cu temperatură sub -20 C? - Īn acest caz, aprindem lumīnarea... 3. Moş Nicolae stă īn seara de Ajun īn faţa lui Bulă. Īi arată cu degetul şi īi spune: - Ai fost cuminte anul acesta? La care Bulă: - Tată, moşul ăsta mă ameninţă! Sună avocatul! 4. Bulă, azi vei răspunde din legea lui Arhimede. Ce se īntīmplă dacă te scufunzi īn cadă? - Sună telefonul... |
Alinuta o intreba pe mama sa:
-Mama,mama dece tata e asa de chel? -Deoarece are multa minte. -Dar tu de ce ai asa mult par pe cap???? -Taci si mananca!!!!!!!!!!! |
doua clatite mergeau prin desert
una se impiedica si ii cade gemu |
Mai pun o farsa
-Alo bunaseara suntem de la firma Coca-Cola. -Ok..... ce s-a intamplat? -A`ti fost trasa la sort pentru un concurs de Craciun. -In ce consta concursu? -Daca raspundeti corect la o intrebare puteti castiga un bax de suc Coca-Cola la 2 L. -Care este intrebarea? -Ce pasare isi canta numele?? -CUCU.........DIN p***a SUCU inca o farasa Sun la un interfon.......si zic -Arde arde!!! -Ce arde? -Blocu !!!!!!!!!!! -Care bloc?? -Blocu blocu -Care bloc?? -Blocu de desen. inca o farsa si atat -Alo bunaseara suntem de la radio21 -Da ...ok -A`ti castigat o excursie de 2 persoane in poiana Brasov -Uraaaaa!!! -Dar trebuie sa ne raspundeti la o intrebare -Care este intrebarea?? -Ursul este in camara.Unde este ursul?? -In camara.......i`al de p***a si da`l afara |
un banc despre audi rs6...
Se duce un tigan sa-si cumpere audi rs6 Ajunge la reprezentanta cumpara masina si ii zice un angajat -Masina asta merge racheta Trece o saptamana vine tiganu cu cutia praf Ii dau aia alta masina,peste o saptamana iarasi vine cu cutia praf Ii dau aia alta masina,peste o saptamana iarasi vine cu cutia de viteze praf Zice angajatul dela audi: -tigane da ce au masinile astea la tn?haisa merg si eu o tura sa vad cum merge Intra tiganu pe autostrada si ii da tapla....ajunge acu la 300km/h si baga in marsalier.... -ce faci tiganeeeee?? -poi ai zis ca masina asta merge racheta....am cautat prin toata masina in buton cu R.:))=)) |
Quote:
Pe cand..acelasi banc si cu Dacia ? Serios.. |
l-am gasit pe net
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning