![]() |
SUPER OFERTA folie autorizata rar 250 ron
Pana a sfarsitul anului avem oferta la folie pretul fiind de 250 ron laterale spate + luneta . Folia este solar zone , are 7 ani garantie , este omologata Rar , luneta se pune dintr-o singura bucata . Pentru cei ce nu ne cunosc poze cu lucrari realizate de noi puteti gasi pe site-ul nostru www.kaf.ro
De asemenea pentru orice informatii sau programari puteti apela la oricare din numerele noastre de tel : 0720954834 , 0720925555 cu rugamintea de a specifica "am citit pe 4tuning" Numai bine |
Re: SUPER OFERTA folie autorizata rar 250 ron
3 Attachment(s)
up.....
|
oferta se prelungeste si pentru luna ianuarie
|
Recomand!Mergeti la baieti cu cea mai mare incredere.Adevarati profesionisti.Eu am pus folia pe geamuri acum 1 an jumate si sunt foarte multumit.
|
Pai toti care ne-am pus folie la ei am fost si suntem multumiti. :)
|
multumesc mult pentru recomandari baieti
|
Salut !
Care este pretul pentru un van Toyota Hiace, tot spatele + laterale (fara laterale fata), cu folie Llumar ? http://images.google.com/imgres?imgu...NZu1sgbxkuyQAw |
sal...cat m-ar costa sa-mi montati folie autorzata rar pe un golf 4 variant,doar geamurile din spate si luneta(4 geamuri spate+luneta),o folie nu prea inchisa...multumesc
|
Super oferta !
|
Cat costa folie omologata RAR (cu banut pe geam si hartie doveditoare) pt Citroen C4 Coupe (2 usi) ?
|
ptr un 316 , pisik , geamurile spate + luneta , cat m/ar costa ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:48. |
- Copyright 2026 4Tuning