![]() |
Dodge Viper SRT10 - Challenge x8
8 Attachment(s)
Tema: Dodge Viper SRT10
Lucrarile: 1. ANDR3I 2. AndrewDK 3. blue.macca 4. Cypos 5. denees 6. HoricutzWSR 7. igerr_al 8. shu.lee Va rog, daca se poate, sa argumentati votarea. Nu postati pe thread decat argumentarea votarii sau sfaturi privind realizarea desenelor, altfel, postarile vor fi sterse sistematic, fara alta explicatie decat aceasta. Spor la votat si succes participantilor! |
Re: Dodge Viper SRT10 - Challenge x8
am votat andrew pentru hasura aceea:shock:
felicitari tuturor! lucrari foarte bune ;) |
Eu am votat igerr_al. Nimic de reprosat de data asta. Ii chiar ce imi place pentru un Viper :love:
AndrewDK ii super, un desen foarte dinamic ;) Blu', arata mortal, foarte fain desenul :love: Si nu pot sa rezist sa nu vorbesc si de Hori, foarte tare desenul, nu ii academic dar mie imi place. Defapt toate lucrarile sunt bune, ii un challenge cu lucrari foarte bune. Nu este nicio lucrare care nu ar merita cate un vot, fiecare are ceva aparte care o face buna :D |
vot andrewDK
imi place modul de lucru, calitatea detaliilor, proportii hasura la incadrare mergea putin de tot mai jos :) in rest toate cele bune =D> |
vot iger all pentru design.....felicitari
|
vot igerr_al e mai detaliatat ...dar cred ca ai exagerat cu bara,.,,,, totusi e frumos viperul!:X:X
|
denees ...foarte frumos
|
Vot AndrewDK ...frumos efectu ..desenezi in stilul care imi place si mie ....
|
Se pare ca Andrew a castigat, felicitari, asteptam urmatoarea masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning