![]() |
Tico rasturnat de o motocicleta !!!
6 Attachment(s)
Accident petrecut pe data de 14.04.2006 la ora 21:30 pe bulevardul Caracal din Craiova. Haios este ca singurele victime au fost cele din TICO.:D
|
Re: Tico rasturnat de o motocicleta !!!
O singura data am condus un Tico... din pacate Bucuresti-Constanta :) ... si mi-a fost de ajuns.
|
cei de la Daewoo la viatza lor au scos doua masini cu care trebuie sa ai mare grija sa nu te rastorni !
Daewoo TICO (micu gicant) Daewoo Damas (utilitara) un vant mai putenic le rastoarna pe astea doua ! Incredibil ca motociclistul a scapat nevatamat ! Mai ales dupa ce a botzit rau de tot ticoul ! |
sa va mai spun ca erau doi pe motocicleta:D :D :D
|
Au avut noroc cu carul. Numai mici leziuni, cei din Tico cică sunt mult mai rău, după cum a spus şi Albert. :D
Ceva poze cu motorul? Am auzit că avea afectată numai furca. |
newmedia_ltd: micul gigant este matizul. tico era cu "ma uimesti"8)
|
Lao: nu am apucat sa fac poze la motor ca trebuia sa ma apropii si faceau caralii scandal. vedem maine in ziar:D
|
moaama da ce motor era frate dak avea doar furca stramba....era ramforsata...avea tabla d tank???:-D
|
Quote:
ETZ model '66 probabil :):):) |
Suzuki GS500
|
nu este singura victima - Bucuresti - Regina Elisabeta - un Matiz si un motor de la BGS (ambulantza) s-au "intersesctat", rezultat => motocicilistul relativ nasol , a sarit peste matiz si matizul rasturnat. (accident petrecut in 2005 daca nu ma insel)
|
Doamne ce penal:)
|
asta chiar ca le intrece pe toate...mai zice lumea ca in Caracal nimic nu e deosebit...in loc de carutze se mai rastoarna si TICO-uri acum.Oricum lasand gluma la o parte nasol pentru cei din TICO si sper ca nici motociclistul nu a patit ceva grav...
|
Citeste mah mai bine sa vezi k s-a intamplat pe BULEVARDUL CARACAL din CRAIOVA ci nu in municipiul CARACAL, jud OLT.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning